Dežujejo podpisi podpore vladi Republike Slovenije. Več kot polovica bi rada vladi dala podporo tudi na shodih!

slika: 24kul

Kolesarski protesti proti vladi Janeza Janše so velik dogodek za vse levičarske medije vključno z nacionalno televizijo, kjer samo zaposleni spodbujajo proteste in se jih udeležujejo. Drugače pa je če bi drugačne proteste napovedali ljudje, ki podpirajo vlado.

Podpisi za podporo vladi Janeza Janše dežujejo!

Tu se pri levih medijih zatakne. protesti nebi bili več glavna, ampak postranska novica in številke protestnikov nebi bile več močno pretirane ampak veliko zmanjšane. Ker pa je vlada uspešna pri premagovanju krize, je njeno delo podprlo že preko 25 tisoč ljudi, ne glede na to, da so pobudniki protestov želeli omadeževati ugled vlade zaradi nakupa zaščitnih sredstev in medicinskih pripomočkov in še česa.

Kot je zapisano v peticiji je bivši predsednik vlade neodgovorno odstopil, ko nam je grozil italijanski scenarij. Nova vlada je takoj po imenovanju v težkih razmerah učinkovito pomagala slovenskemu zdravstvu, nakupila nujno opremo, ki je zaradi prejšnjega vodstva ni bilo in izvedla varnostne ukrepe za prebivalce Republike Slovenije. Ker nam jeseni grozi drugi val epidemije koronavirusa, je pomembno, da obdržimo stabilno in učinkovito vlado, ki se bo učinkovito in preudarno spopadala z epidemijo koronavirusa.

Peticijo, ki nosi naslov Potrebujemo vlado, ki zna in zmore – in taka vlada potrebuje nas!  PODPORO VLADI LAHKO ODDATE TUKAJ.

Vlado so med drugim podprli tudi v gospodarstvu. V skupni izjavi za javnost so to storili predsedniki Združenja delodajalcev Slovenije, Gospodarska zbornica, Obrtno-podjetniška zbornica, Trgovinska zbornica ter Združenje delodajalcev obrti in podjetnikov Slovenije.

MG


Povezane objave

Brglez preko študentov nabiral poceni politične točke. Janša mu je povedal svoje.

Tu so neumnosti, ki sta jih Golob in njegova ljubica uprizarjala na dopustu, na ladji.

Pozor. Na upravnih enotah bodo stavkali do preklica. Tudi v Mariboru!