Dokaz, kako so se Mesec, Jenull in Jarčeva dogovarjali za proteste?

slika: portal Požareport

Za protesti stoji Levica? Sicer stranka, ki bi jo morali zaradi socialistih teženj ukiniti, kot so v Romuniji ukinili podobno stranko. O dogovarjanju za proteste pričajo tudi slike.

Portal Požareport je objavil slike, kjer so trije veliki Luka Mesec, Jaša Jenull in Tea Jarc skupaj načrtovali proteste po Sloveniji.

Fotografije, ki – glede kraja in časa nastanka, bile so namreč posnetek tik pred petkovimi protesti 24. decembra, v znanem ljubljanskem lokalu Kavarna Moderna, ter znanih akterjev na slikah,  prejkone nedvoumno potrjujejo naveze (načrtovanja protestov, skupne scenarije in usklajevanja. Ali pa so akterji le mirno sedeli na kavici in razpravljali o vremenu? (slike, Požar report)

Povezane objave

Kmetje s traktorji na protest kar pred parlament. Shod tudi v Mariboru. #video #slike

Saj ni res, pa je! Z državnimi uradniki sestankuje Golobova ljubica in njen pes?

Upor slovenskih kmetov! Kje danes lahko pričakujemo protest s traktorji?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več