Dominika Švarc Pipan se oklepa položaja in noče odstopiti!

Dominika Švarc Pipan, (parodija)

Ministrica za pravosodje ne bo odstopila sama od sebe. Očitno ji je položaj ministrice preveč všeč. Sicer je vprašanje, kje bi si našla novo delavno mesto. 

“Ne bom odstopila” Je Dominika Švarc Pipan dejala po pogovoru z Robertom golobom, čeprav jo je k odstopu pozvala tudi njena stranka SD. Ministrica vztraja, da bi njen odstop pomenil nadaljevanje spornih potez na ministrstvu. Po njenih besedah je šlo pri nakupu sodne stavbe na Litijski za “skrbno načrtovano delovanje organizirane skupine s ciljem pridobitve protipravne koristi”. Ob tem s prstom pokaže tudi na člane stranke SD, zlasti na generalnega sekretarja Klemna Žiberta.

Ja pa vprašanje, kaj ima generalni sekretar SD poleg? Saj ni zaposlen na ministrstvu za pravosodje. Očitno pa Švarc Pipanova domneva, da jo je nekdo hudo “namočil”. je pa očitno ministrica čisto prava in pristna levičarka. Za njene napake so krivi druga, sama pa niti pod razno?

Torej sedaj ministrici ostaneta le še da jo razreši predsednik vlade, ali pa da pade na interpelaciji. Je pa svoje delo na ministrstvu za pravosodje močno onesnažila. Pa čeprav bi ravno ona morala biti za vzgled. Sicer pa, kaj je za pričakovati od “nevljudne” ministrice?

 

Povezane objave

Za otroke umorjene Sabine so zbrali denar dobri ljudje. Poskrbeli tudi za računalnike.

Levi ekstremist, ki preganja “desne” novinarje, nadlegoval Jožeta Možino?

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

6 komentarjev

mona lisa 31. 01. 2024 - 5:59
Čaplja. Pa pri pameti tudi.
Niko Rus 31. 01. 2024 - 6:36
kaj je s temi ljudmi.?? DŠP kaže svojo izjemno in brezmejno primitivnost..brez samorefleksije, ohola in vzvišena. Ne prenese svojega konca ki je neizbežen. Pri natančno organizirani kraji denarja je bila vpletena kot podpisnica, osebno se je angažirala da je denar med prazniki prišel na cilj--- in sedaj nič kriva. Kakšna morala, kašna izprijenost , kakšno zlo......Kdo v 3PM nam vlada in bo zafural celo državo?
Tone 31. 01. 2024 - 6:59
Plača ni slaba pa še z provizijami se lepo zasluži zato sploh ni čudno,dfa se oklepa položaja!!
mona lisa 31. 01. 2024 - 10:30
Pa miljonček ali dva sta z svojim dedcem zaslužila a to podrtjo.
mona lisa 31. 01. 2024 - 10:29
Pujsa noče od polnega korita.
Darinka 31. 01. 2024 - 11:27
Nad stranko SD se zgrinjajo črni oblaki. Ministrica ni edina, ki jih obtožuje korupcije, čeprav je za to zgodbo sokriva.V SD ji pravijo pritepenka. V času koalicije JJ, je bilo nekaj prestopov v SD. Han je takrat govoril, da so veseli vsakega, ki se jim pridruži. Naj se ta packarija razčisti , kajti dolgujejo nam jasne odgovore kaj se je dogajalo z našim denarjem. Ministrica pa je jasno, da je politično mrtva.
Dodaj komentar