Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

slika je simbolna

Ponudnik dostave hrane in drugih izdelkov na dom Glovo zapušča slovenski trg. Storitev dostave bo špansko podjetje v Sloveniji nudilo še do 10. maja do 22. ure.

Očitno je Glovo obupal nad Slovenijo. Za prenehanje poslovanja v Sloveniji so se odločili na podlagi ponovne ocene prednostnih naložb podjetja, so zapisali v sporočilu uporabnikom. Očitno je ponudbe po dostavi hrane na vse manj. Pa očitno tudi denarja v družinskem proračunu.

Glovo je v Sloveniji poleg finskega Wolta veljal za enega od dveh osrednjih ponudnikov dostave hrane na dom, svoje storitve pa ponuja v Ljubljani, Mariboru, Celju, Domžalah, Grosupljem, Izoli, Kopru, Kranju, Krškem, Litiji, Medvodah, Murski Soboti, Novem mestu, Sežani, Slovenski Bistrici, Žalcu ter na Bledu, Ravnah na Koroškem in Vrhniki.

Žal bo to tudi za Mariborčane velika sprememba, pri dostavi hrane.

Povezane objave

Goloba več ne marajo. Odpadniki Svobode bi mu kradli glasove na Evropskih volitvah

Izredna novica! Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede azilnih domov.

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?

1 komentar

Matjaz Mraz 30. 04. 2024 - 8:50
To je samo še en prispevek k zmanjšanju CO2 odtisa. S dostavo hrane na dom se samo povečuje količina odpadne embalaže, bodisi papirne ali plastične. In tudi dostavljalci, ki dostavljajo na kolesih izdihavajo CO2 in pri prebavi izločajo toplogredne pline😀
Dodaj komentar