EKSKLUZIVNO! Inštitut 1. oktober razširja shod upokojencev na vsesplošni slovenski protest!

shod upokojencev

Protest upokojence naj se razširi na vse splošni protest državljanov Slovenije, ki bo na Trgu republike v Ljubljani 31. marca ob 15. uri proti norostim vlade Roberta Goloba, za poštene pokojnine in poštene plače VSEH zaposlenih! Je za naš portal sporočil Pavel Rupar.

Slovenke in Slovenci!!! Tretji shod ne sme biti le shod upokojencev in upokojenk ampak shod vseh Slovenk inSs Slovencev, vse splošni protest državljanov Slovenije na Trgu republike v Ljubljani 31. marca ob 15. uri proti norostim vlade Roberta Goloba! Dovolj je norčevanja iz nas! Naš denar mečejo v smeti, nas pa obremenjujejo , da vam plačujemo bedarije! 

Pozivamo vse Slovenke in Slovence, državljane vseh veroizpovedi, političnih opredelitev, volivcev katerekoli stranke in naše državljane drugih nacionalnosti, pridružite se upokojenkam in upokojencem in naredimo vse splošni protest, ne dovolimo, da nas imajo za hlapce in sužnje, čas je, da se osvobodimo svobode, ne dovolimo ožemanja in molzenja delavk in delavcev, umiranja upokojencev na obroke, ne Robert, tudi mi smo samo ljudje

Pridružili so se nam številni strokovnjaki, eminence in inetektualci, ljudje z večjim znanjem, kot ga imamo, samo z enim ciljem so z nami: da nam pomagajo! Kmalu bomo začeli zbirati podpise k vloženemu zakonu, podrobno vas bomo obvestili takoj, ko bodo pravne zadeve urejene! Oblikujemo pristopne izjave, objavili jih bomo te dni, pričakujemo člane ne glede , katero stranko ste volili, vseh prepričanj, stare in mlade, vseh ver in nacionalnosti. To ne bo politična stranka (zaenkrat) to bo članstvo ljudi, ki smo na robu dostojanstva in, ki vemo, da mora tudi za nas biti bolje!! in to kmalu, časa nimamo..

Hvala vsem za pomoč, inštitut 1. oktober.

Inštitut 1. oktober vas tako vabi na splošni upor vseh državljanov Slovenije!

Povezane objave

Za otroke umorjene Sabine so zbrali denar dobri ljudje. Poskrbeli tudi za računalnike.

V Kamnici prijetno srečanje članic in članov stranke SDS Maribor! #foto #video

Saj ni res pa je. Za inštalaterja strojnih inštalacij v SLOVENSKI Bistrici, obvezno znanje albanščine?

2 komentarja

Fobca United 15. 03. 2023 - 2:45
To smo čakali! Da se zbudi narod, ki je dosedaj mislil, da bo država kaj naredila in skrbela za njega! Sam lahko razumem in sprejmem mnenje nekaterih, da so itak vse vlade slabe......ne sprejemam pa mnenja, da so ENAKO SLABE!!!! Trennutna je katastrofalno slaba in si zasluži vesoljski program....da se jo izstreli na Luno - skupaj z Mesecem! :)
Darinka 15. 03. 2023 - 3:28
ZA SAMOSTOJNO SLOVENIJO, KJER NE BO PROSTORA ZA TAJKUNE , TER LOPOVE, KI PREKO DRŽAVNIH PODJETIJ KRADEJO NAŠ DENAR. ZA DEMOKRACIJO, NE BALKANIZACIJO. SE VIDIMO.!!!
Dodaj komentar