Ekskluzivno! Rupar vesel iz sodišča. Golobove ljubice ni bilo na spregled

Tina Gaber, slika družabno omrežje Facebook

Uboga Tina Gaber, bolj znana, kot ljubica predsednika vlade je užaljena, saj naj bi ji prvi človek upokojenskih protestov dejal, da je opravljala najstarejšo obrt na svetu.

Golobova ljubica Tina Gaber je zaradi domnevne razžalitve tožila Pavla Ruparja. Gabrovo je zmotilo, da naj bi Rupar nekoč izjavil, da je Gabrova v Monaku opravljala najstarejši poklic na svetu. Obravnava na Okrožnem sodišču v Ljubljani bi se morala zgoditi že prejšnji teden, a je bil narok prestavljen na današnji dan.

Zagotovo je Rupar trn v peti vladajočim, Tina Gaber pa se zna narediti ubogo in se ljudem zasmiliti. To je pač levičaska strategija, vse boj umirajoče vladavine Svobode. To je Rupar danes napisal na družbenem omrežju:

Bodite brez skrbi! Sem dovolj močan in pogumen, da bom zdržal! Vsi pritiski, tudi preko tožb in sodišč (trenutno me tožita Borut Sajovic in Tina Gaber), so igra za javnost in pokazati moč in oblast ljudem ter vam vzbujati strah in paniko! Cilj pa, odkloniti vas od naše skupne poti , ker gre za upokojence, ki jih je potrebno uničiti, pokoriti in čimprej spraviti s tega sveta!

Lahko, da bomo trpeli še dve leti , povem pa vam, da bo tudi te norišnice in pokvarjenosti enkrat konec! Takrat upam, da ne bodo ušli z milijoni v tujino in da pridejo pred poštena sodišča, ki jih sedaj ni! Zato se ne čudite, da bom obsojen, zaupajte mi in bodite prepričani, da take represije nimajo dolgega roka, končajo pa se vedno z begom tistih, ki se skrivajo za partijo in oblast, v bistvu pa so navadne reve!

Neumno se mi zdi, ker imamo ogromno dela s pokojninsko zakonodajo, pravičnimi pokojninami in bojem za dobro in dolgo življenje ljudi, se moram pa s temi izprijenimi osebki valjati po sodiščih, namesto da bi delal..

Pavel Rupar je po odhodu s sodišča ekskluzivno za e-maribor.si povedal, da Tine Gaber ni bilo na spregled.  Je pa predstavil dejstva, da je Tina Gaber javna oseba, tako da je pričakovano, da se o njej govori in piše. Rupar pa v tistem času ni bil nobena javna oseba, ampak navaden državljan.

Po predočitvi dokazov pa je Pavle Rupar, katerega na sodišču zagovarja odvetnik Radovan Cerjak, za naš portal dejal: “Če so pametni, bodo umaknili tožbe, drugače bomo mi predočili dokaze in bo resnica hitro prišla na dan, kar pa si verjetno Gabrova ne želi.”

Prav zanimivo bi bilo v javnosti slišati tudi, kaj vse se je pred leti dogajalo na ladji Roka Snežiča. A to je že druga zgodba. O tem , pa naj bi obstajali celo video posnetki.

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

4 komentarji

Dado 29. 03. 2024 - 15:15
Rupar ni vreden niti da bi ga pes posral...
Brane 31. 03. 2024 - 7:32
Si pa ti.
Dado 31. 03. 2024 - 13:00
Imam raje, da me pes poserje, kot oa da sem družbi Ruparja.. Ali kateregakoli SĐSovca...
Bojan Tomc 4. 04. 2024 - 2:36
Dado, ali ste žaljivi po "službeni" dolžnosti ali kar tako? Razumem, da morda slabo spite ali imate kaksne nepojasnjene težave. A to ni opravičilo, da pišete slabo o ljudeh, ki na shode privabijo na desetine poštenih državljanov. Ali menite, da je kdorkoli pri polni zavesti in zkp ponosen na vas?
Dodaj komentar