Ekskluzivno! Skupina državljanov zahteva pripor zoper Natašo Pirc Musar.

Plakat Nataše Pirc Musar

Na našo elektronsko pošto, smo s strani skupine državljanov prejeli ovadbo zoper Natašo Purc Musar in odreditev pripora zanjo. Sumijo da je ovadena izvršila več hudih kaznivih dejanj v zvezi s svojim pravosodnim izpitom, ki bi ga naj opravila leta 1997.

Nataša Pirc Musar v svojem življenjepisu, za potrebe volilne kampanje navaja, da se je po diplomiranju zaposlila kot tv voditeljica na TV Sloveniji, kjer je bila zaposlena 6 let, nadalje navaja, da je  bila potem zaposlena na POP TV 5 let, tudi kot tv voditeljica. Torej je bila zaposlena vse do 2003. leta.  Nemogoče je torej da bi opravljala pravosodni izpit leta 1997. Takrat bi morala imeti vsaj dve leti pravosodnega staža, na sodišču ali odvetniški pisarni kot pripravnica. Takrat je sicer obstajalo volontersko pripravništvo v odvetniški pisarni ali pa če bi jo delodajalec, pri katerem bi morala opravljati dela pravne stroke, poslal na sodišče na volontersko sodno pripravništvo.

 

Kot trdi skupina državljanov je jasno, da tega ni dosegla niti po eni podlagi in ni poznano, da bi bila 2 leti v pravosodju. Da je nekaj hudo narobe v njenih javnih objavah Pirc-Musarjeva zamolči – kako je prišla in kje, do dveletnega pravosodnega staža za pristop k pravosodnem izpitu 1997. leta.

Dvome odpira nadalje v njenem življenjepisu, da se je 2001 zaposlila v gospodarstvu – Activa Group in nato 2003. leta na vrhovnem sodišču, ter je nato julija 2004 bila izvoljena za javno pooblaščenko. Našteva in si pripisuje še nešteto pomembnih funkcij, tudi mednarodnih. A zanimivo. Kdaj naj bi imela čas za opravljanje pravosodnega pripravniškega staža?

Pravosodni izpit je izredno zahteven in na izpitu ne moreš prodajat megle in manipulirat, ker to pošljejo ekspresno tam od koder si prišel, trdi skupina državljanov, ki je zoper Natašo Pirc Musar podala kazensko ovadbo. Vsiljuje se, da pravosodnega izpita sploh ni opravljala. Tudi nihče drug ni mogel namesto nje opravljati tega izpita saj je bila javna oseba.  

Kot skupina državljanov navaja, so dobili zanesljive informacije,  da ovadena Pirc-Musarjeva sploh ne obvlada s pravosodnim vokabularjem, na sodiščih mesari, pametuje, opleta – grize in kljuva, kakor bi bila na partizanskem mitingu s poceni alkoholno pijačo. Nima pa osnovne pravne logike. Tudi v svojih tožbah in pisarijah piše in naklada na dolgo in široko in obremenjuje sodišča s svojimi neumnostmi.

Skupina državljanov pripiše, da je pripor zanjo nujen, ker naj bi šlo za lažno pridobitev pravosodnega izpita in opravljanja večletne odvetniške dejavnosti, ki traja do danes.

A naši viri so nam  potrdili, da je Nataša Pirc Musar pravosodni izpit zagotovo naredila v skladu z vsemi zakonitostmi in zakoni. 

Povezane objave

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

Vučić žalil Slovence, da so odvratni, Jankoviću pa skočil v objem!

Pred RTV zvenelo: “lopovi, lopovi”, na Trgu republike pa pozivi k odstopu Golobove vlade. Foto, video

1 komentar

radames 7. 11. 2022 - 4:08
Če so podani samo sumi o nepravilnostih NPM, ne more biti predsednica republike.
Dodaj komentar