Faila Pašić spet buri duhove! Ji je Golob razkril državno skrivnost?

Robert Golob in Faila Pašić

Failo Pašić, znano muslimanko, katera misli, da v Sloveniji lahko počenja vse, kar se zmisli, naj bi po volitvah dobila službo v kabinetu predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič, a je tam potem niso zaposlili.  Ko Pašićevi tako ni uspelo dobiti službe v parlamentu, so jo zaposlili v kar Gibanju svoboda.

A po neuradnih informacijah, ki jih je danes objavila Nova24TV, je Pašićevi boljšo zaposlitev kot jo ima v njegovi stranki poskušal urediti kar sam premier Robert Golob, ob tem pa bi naj Golob Pašićevi razkril, da jo spremlja Sova v povezavi z Iranom in Irakom, zaradi česar morata omejiti njuno elektronsko komunikacijo. Za službo pa bi jo naj napotil k ministrici Sanji Ajanovič Hojnik (Gibanje Svoboda), da bi ji uredila delo na notranjem ministrstvu in k Dominiki Švarc Pipan (SD), ki vodi pravosodje.

V preteklosti bi se naj z dejavnostjo Pašićeve ob obveščevalni službi ukvarjala tudi komisija za nadzor obveščevalnih služb, ki pa v tem mandatu deluje na nenavaden način, ker so si vse položaje v njej razdelili predstavniki vladne koalicije in NSi, ki so dosegli dogovor, kako bodo preprečili, da bi nadzor ravnanja vlade na področju financ in obveščevalnih služb v državnem zboru vodila daleč največja opozicijska stranka SDS.  Piše Spletni časopis.

Pašićeva naj bi imela po informacijah Nove24TV povezave z Islamsko republiko Iran in z Irakom. V preteklosti naj bi se o njenem delovanju govorilo celo na parlamentarni komisiji za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb.

Posebno poglavje pa je seveda, kako so informacije, da Pašićevo Sova preiskuje zaradi njenih povezav z Islamsko republiko Iran (pa tudi z Irakom), sploh prišle do predsednika vlade. Težko si je predstavljati scenarij, v katerem bi bil predsednik vlade upravičeno obveščen, da se preiskuje njegovo strankarsko kolegico in nekdanjo sodelavko, ta pa bi nato celo čutil dolžnost, da ji zagotovi zaposlitev v javni upravi, in to v kritičnih organizacijah ali resorjih, kot sta policija ali ministrstvo za pravosodje. 

Povezane objave

Znano je od kod prihaja nov slovenski milijonar!

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

Tako je Franc Kangler, na soočenju, zaprl usta Maši Kociper

3 komentarji

BOBUBOB 14. 02. 2023 - 3:46
In to naj bi bila država???
mona lisa 14. 02. 2023 - 5:53
Goloba zapret zaradi izdaje.
resnisembil jaz 14. 02. 2023 - 12:21
Ladja norcev
Dodaj komentar