Farsa po levičarsko! 8 let od hvalospevov ljudi, ki so ponižno prosili Jankoviča naj vstopi v parlamentarno politiko.

Prišel bo čas, po dolgih letih potrpežljivega čakanja, ko bo globoka država dvignila roke nad svojim varovancem in prvoborcem Zoranom Jankovićem.

Farsa po levičarsko, Jankovič za predsednika vlade

Afere, se vrstijo ena za drugo, od spornih posloiv, do afer, do odpisa dolgov ipd A Ljubljančani še vedno slepo verjamejo svojemu Jankoviču, ki ha levičarji še vedno ščitijo. si se namreč spomnimo, kakšne hvalospeve so mu mediji in mnenjski voditelji peli ob procesiji uglednih osebnosti, ki so ponižno prosili ljubljanskega župana, naj vstopi v parlamentarno politiko. Zato je treba glasno povedati, da so za očitana kriminalna dejanja korupcije družine Janković soodgovorni tisti, ki so ga na tej poti hvalili in spodbujali.

Razkrivamo imena, kdo so ti ljudje: Jože Mermal, Žiga Debeljak, Miran Goslar, Ranko Novak, Rajko Kenda, Igor Arih, Milan Kučan, Janez Stanovnik, France Bučar, Jože Mencinger, Mateja Kožuh Novak, Renata Brunskole, Branko Djurič – Đuro, Matjaž Kmecl, Magnifico, Zoran Predin, Mojmir Sepe, Jerca Mrzel, Iztok Čop, Svetlana Makarovič, Ana Nuša Kerševan, Lojze Ude, Marko Bulc, Herman Rigelnik, Franjo Bobinac in Mariborčanka Vesna V. Godina. Vsi ti bi se danes morali slovenski javnosti opravičiti, ker so sokrivi za vzpon Zorana Jankovića. A zgodilo se seveda ne bo praktično nič.

“Ko bomo umrli, bomo s seboj odnesli le svoje grehe, in čisto nič drugega. In Bog bo sodil, pred tem nas ne bosta ubranila nobena politika ali farizejstvo. Sodil pa nas bo tudi po tem, kako smo vzgajali svoje potomce in tudi za del njihovih grehov bomo odgovarjali starši. Vprašanje ostaja samo, koliko časa bo potrebnega, da na »zokijevem pogorišču« zraste nova, demokratična podoba Ljubljane.”

viri: Domovina, Nova24TV

MG

 

Povezane objave

Priča napada na Gregorčiča. Napadalec ni bil vinjen.

V Markovcih je prišlo do tragedije. Umrl je otrok

Izredna novica! Napadli nosilca liste SLS za Evropske volitve Petra Gregorčiča