Film, katerega morate obvezno deliti! To je stanje medijev v Sloveniji!

Sophie in ‘t Veld, slika twitter

Zagotovo se spominjate Sophie in ‘t Veld, ki do danes po več mesecih kljub obljubi na seji odbora LIBE ni predvajala videa o stanju medijev in demokracije v Sloveniji.

Sophie in ‘t Veld si še vedno ni ogledala filma o stanju medijev v Sloveniji

Sophie in ‘t Veld iz vrst liberalne stranke Renew želi celo priti v Slovenijo in se srečati s čim več predstavniki različnih spektrov družbe in institucij, da bi dobila čim širši vpogled v dogajanje v državi. A že sama verjetnost, da bi bila taka odprava nepristranska, bode v oči.

K sreči bo v odpravi, ki prihaja v Slovenijo, kjer  sodeluje sedem poslancev iz parlamentarnega odbora za državljanske svoboščine, pravosodje in notranje zadeve (Libe), po eden iz vsake politične skupine, ter poslanec iz odbora za proračunski nadzor, tudi naša poslanka Romana Tomc. In resnično upamo, da si bo Sophie in ‘t Veld končno vzela v Sloveniji čas in si pogledala film: “Stanje medijev v Sloveniji”, kljub temu, da po več mesecih na seji odbora LIBE tega ni bila zmožna narediti.

In Sophie naj ne skrbi, da filma ne bo razumela, saj je preveden v angleščino.

Ta film, ki je vsekakor vreden ogleda delite tudi vi med svoje prijatelje in znance. Mogoče pa bo zanimal tudi Sophie in ‘t Veld.

P.M.

 

Povezane objave

IZREDNA NOVICA! Neuradno! Z vrha NIJZ odstopil Milan Krek!

SDS vložila dovolj podpisov za razpis referenduma o vladi!

DZ zavrnil predlog SDS za referendum o RTV. Tega je napovedal Vili Kovačič

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več