FUJ! Je Golob naročil novinarski napad na Kreka preko Necenzurirano?

Robert Golob, (zajem slike)

Golobovi v stilu zmagoslavja še vedno plešejo. Po tem ko so se znebili vseh ljudi, ki nočejo plesti z njimi jim je pri direktorju NIJZ spodletelo.

Milan Krek, namreč, kot direktor ne želi odstopiti. Pred vrati pa že čakajo kadri SD, da zasedejo mesta na NIJZ: Sicer pa so Golobove afere pri levih medijih dobro skrite. Si predstavljate, kaj vse bi počeli naši mediji, če bi se izvedelo, da ima Janez Janša (SDS) skriti bančni račun nekje v strogem centru romunske ali kakšne druge prestolnice, Janša pa bi ob razkritju tega računa zatrjeval, da so mu ukradli identiteto?! Močne televizijske ekipe Pop TV in RTV bi dobesedno drvele v Romunijo, Piše požareport.

Golob je zamenjal že skoraj vse ljudi na ministrstvih, vladah, vladnih in ostalih službah, skuša priti v nadzorne svete državnih podjetij, torej ofenziva na celi črti, kot ob svobodi leta 1945? Kot piše Požareport naj bi Kreku z medijsko diskreditacijo grozil prav Robert Golob. V zgodovini Sloveniji še ni bilo primera, da bi se grozilo z medijskimi umori, kaj šele da bi to počel predsednik vlade? Golob naj bi zato potegnil iz rokava svojega asa. Njemu dobro poznano “porabnico njegovega denarja” Vesno Vuković, oziroma portal Necenzurirano, levičaski pljuvalnik.

Kot piše Bojan Požar v svojem portalu Požar report, naj bi Vukovićeva s kolegoma Primožem Cirmanom in Tomažem Modicem v odurnem članku, očitala ravno to, kar naj bi ona  prakticirala z Golobom. Da je Krek nakazoval denar iz NIJZ na račun portala PortalPlus oziroma njegovemu lastniku in uredniku Dejanu Steinbuchu, češ, da bi tam lahko Krek objavljal svoje kolumne, šlo pa naj bi za 7.500 evrov. Kar pa menda, za nameček, sploh ni res, a Vukovićeva, Cirman in Modic naj tega bi hoteli preverjati (vir), saj bi sicer ostali brez zgodbe.

Medtem, ko Golobovi še plešejo, bodo tudi ljudje ob vseh draginjah in obljubah po mleku in medu spoznali kaj je svoboda v praksi?

 

 

 

Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi

2 komentarja

Nata 14. 06. 2022 - 4:15
Mislim, da je sedaj že marsikateremu Slovencu jasno, kdo bo plačal zapitek Svobode!!
mona lisa 14. 06. 2022 - 7:01
Gornja Holobova slika je zmagovalna. Ob pogledu na to Holobovo držo dobim asociacijo na....... No ne bom napisala. Poglejte sliko in vse bo vsakomur jasno. O Bog kaj nam je treba Slovencem teh škodljivcev.
Dodaj komentar