FUJ! Vlada hoče žrtve komunizma pomesti kar pod preprogo?

Huda jama, največji komunistični zločin!

Vlada se vrača v ustaljene tirnice. Torej z razdvajanjem, kreganjem in lažmi. Očitno so se dnevi o solidarnosti in pomoči že razblinili.

Včeraj si je vlada Roberta Goloba privoščila nov, v nebo vpijoč škandal. Nedavno je “zradirala” spominski dan na žrtve komunizma itd., v svoji tokratni izjavi pa je celo zapisala, da je “slovenski narod še posebej trpel zaradi fašizma in nacizma”. Besedo komunizem je vlada ravnodušno izpustila! 

Res neverjetno. Vlada še vedno zanika in prikriva masakre, medvojnih in povojnih pomore, žrtev Golega otoka, taborišč za otroke Petriček, udbovskih zaporov, šikaniranja vernikov, intelektualcev in drugače mislečih ter odrekanja pravic do grobov, med drugim Iškim Romom na ljubljanskih Žalah s strani Zorana Jankovića itd.

Na Slovenskem je vsaj 700 množičnih morišč, ki jim ponosni nasledniki KPS večinoma še vedno odrekajo pravico do groba in spomina. Na našem portalu smo zapisali ogromno žalostnih zgodb ljudi, ki so jim komunisti povzročili polno gorja. In največja sramota vlade je v prvi vrsti ta, da taki stvari na vladi preprosto zanikajo.

Dokler bomo v Sloveniji imeli tako vlado, potem se slovenskemu narodu nič dobrega ne piše? 

Povezane objave

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

Švarc Pipanova pred odhodom ponovno namočila vse vpletene. Sebe pa ne!

4 komentarji

MOPSEN 24. 08. 2023 - 9:53
Levi gnoj, nebo nikol beli kruh....itak krvavo rdeča golazen.
Slovenec 33 24. 08. 2023 - 12:18
Levuhi živijo zaradi podlih laži, ki jih producirajo na račun patriotov, življenje veleizdajalcev slovenskega naroda.
Gorvel 24. 08. 2023 - 11:59
Po dnevu solidrnosti, sedaj manjka se samo 'golobov dan'. Ta človek je enako nesposoben kot bratuškova in šarec v koruzi, Po levičarsko se je uril le v gobezdanju, drugače pa je popolna 'persona non grata'. Ker se osebnostno ni razvil v moža, udrihajo po njem še zadnje razredne radosajke. Ni on kriv, da ga imamo za PV. Še tisti količkaj brihtni ljudje, so pogrnili in pri volitvah posrali sebe in milo nam Slovenijo.
Dizzy Spellbound 29. 08. 2023 - 9:18
Pokvarjenci .....
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več