Golob se ujel v lastno zanko? Podkupnine z DARS-a naj bi bile za Svobodo?

Robert Golob, slika je simbolna, fotomontaža, Demokracija

Današnja seja parlamentarne komisije za nadzor javnih financ v zadevi Dars, kjer je bilo vodstvo tega državnega podjetja obtoženo prejemanja podkupnin zaradi video posnetka, v katerem je znani lobist Rok Snežič prejemal denar, je poskrbela za zanimiv preobrat.

Andrej Ribič, sicer energetski “tajkun” in zelo tesen sodelavec premierja Roberta Goloba v Svobodi, je spregovoril o anonimnem pismu, ki ga obremenjuje, in sicer da je pri njem v imenu Roka Snežiča lobiral nihče drug kot boksar in nedavno odstopljeni poslanec Svobode Dejan Zavec. Ribič je priznal, da je bil Zavec res pri njemu na obisku, kjer naj bi ga celo vprašal o stikih s Snežičem, vendar naj bi mu Zavec to zanikal.

Kot naj bi nežič ekskluzivno pojasnil novinarju Luki Peršu, je Zavec zares lobiral zanj, denar na posnetku, šlo naj bi za 5 tisoč evrov, pa je šel za podkupnine stranke Gibanje Svoboda. S tem se zgodba, ki jo lansiral POP TV za diskreditacijo Slovenske demokratske stranke zaradi padanja podpore vladi in visoke podpore SDS, postavi povsem na glavo, glavni osumljenci pa so nenadoma postali v največji vladni stranki. Piše portal Nova24TV.

Povezane objave

Naši šampionki, Niki Križnar finski organizatorji niso zavrteli Zdravljice! (video)

Vlada ob vzpostavitvi novega azilnega doma v Središču ob Dravi ni obvestila nikogar!

SRAMOTA! V Medvodah vabilo na “kafansko veče”, kar v tujem jeziku? Kaj pravi zakon?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več