Golob zanika sestanek med Gabrovo in Štefančičem. A slike govorijo drugače!

Po  tem, ko je Požareport objavil zgodbo o sestankovanju Tine Gaber z Marcelom Štefančičem se je vnel pravi masaker na twitterju.

Kot smo po poročanju portala Požareport pisali, sta se v kavarni SEM na Metelkovi, v torek dopoldan na kavi dobila, Golobova ljubica Tina Gaber in Marcel Štefančič jr.. Kar nesporno potrjuje ponedeljkove napovedi portala Požareport, da bodo vse ključne kadrovske in programske zadeve, povezane z “osvobojeno” in “depolitizirano” RTV Slovenija, sprejemali ali vsaj potrjevali na relacijah med ožjim krogom predsednika vlade Roberta Goloba.

 A glej ga zlomka. Golob naj bi sestanek zanikaln Na vprašanje novinarja Demokracije je dejal, da gre za izmišljene navedbe Je pa zato Bojan Požar, kasneje na tviterju postregel tudi s slikami obeh udeležencev.

Tu je objavljena še tretja slika, kot Golobu v dokaz:

Povezane objave

Pozor zjutraj bo še naprej izredno mrzlo. Temperature tudi 12 stopinj pod ničlo.

Zagotovo najdražji taksi na svetu? Od Brnika do Ljubljane kar 70 evrov

Ljubljanska sramota sredi Ljudskega vrta.

7 komentarjev

MOPSEN 1. 06. 2023 - 1:35
Golob,je lažnivi pes.
Vipavec 1. 06. 2023 - 1:47
Mislim da se morajo desni mediji hitro organizirat kajti jim je napovedana vojna sodeč po prispevku.
Andrej59 1. 06. 2023 - 2:35
Ti se kar tolaži z lažmi goloba. Kako dolgo si boste še zatiskali oči levaki?
mona lisa 1. 06. 2023 - 2:09
Ko golobajz odpre usta zasmrdi po laži.
Andrej59 1. 06. 2023 - 2:33
Kdaj pa golob ni lagal?
Exlevak 1. 06. 2023 - 11:47
Morda pa je bila tista zraven Stefančiča,zgolj zmagovita kobila Kentacky derby-a....
Patriot 3. 06. 2023 - 4:29
Naslednja golobova laž bo verjetno ta, da to na sliki ni gabrofca, ali pa, da gre za neko fotomontažo, ki jo je konstruiral seveda kdo drug, kot Janša. Možno celo, da bo izjavil, da seveda gre za neko staro fotografijo in ki jasno da nima nobene veze z rtv-jem. Slikal pa, da jo je seveda Janša (ja, kdo pa!). Te tri laži so mu zdaj na voljo, me že prav zanima, katero si bo izbral. Kljukec lažnivi.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več