Golobova stranka užaljena in zapušča twitter. Jih bo kdo pogrešal?

slika, fotomontaža

Po tem, ko je twitter zaprl račun največji vladni stranki Gibanju svoboda, zaradi neumnosti, ki so jo sami naredili, je Robert Golob očitno užaljen in stranka zapušča družabno omrežje twitter. Pri zaprtju računa  pa kriv niti slučajno ni lastnik Elon Musk, kot bi to radi prikazali v javnosti, ampak kar sami svobodnjaki.

Po tem, ko je Gibanje Svoboda že v začetku novembra ostalo brez profila na Twitterju, so iz stranke sporočili, da tega družbenega omrežja ne bodo več uporabljali. “Skoraj tri tedne je minilo, odkar je bil naš račun zaradi (tehnične) napake začasno zaklenjen in v tem času smo ugotovili, da Twitterja za učinkovito nagovarjanje ter obveščanje državljank in državljanov o aktivnostih stranke sploh ne potrebujemo,” piše portal N1.

No, neumnost, da so stari le dve leti, zaradi česar je družbeno omrežje twitter smatralo, da gre za mladoletno osebo, seveda ni tehnična napaka, ampak človeška. Nekdo v stranki bi moral pri tem uporabljati tudi možgane. Pri Golobovih pa se sedaj izgovarjajo, da analize kažejo, da twitter v Sloveniji aktivno uporablja zgolj ozek krog ljudi. Je pa zanimivo, ko je tvital Janez Janša, je bila v Sloveniji to velika katastrofa, kot bi bil twitter največje družabno omrežje v Sloveniji. 

Očitno Golob ne pleše več!

Povezane objave

Pavle Rupar v Odmevih priperljivemu Sušniku: “Upokojenci niso socialci!”

Slavko Bobovnik spet “brca v meglo”, tokrat se je spravil nad voditeljico Valentino Pleskan?

Ministrstvo Aste Vrečko naj bi financirala galerijo prijetih ruskih vohunov?

1 komentar

Bojan Pavelsek 26. 11. 2022 - 7:29
Če Gibanje Svoboda ne bo več imelo twitter računa, bo žal večja tišina na našem gnojišču. Kokoši bodo manj kokodakale. Sosedje pa bodo bolj veseli.
Dodaj komentar