Golobovanje! Poklukar že reže šefa policije Boštjana Lindava?

Slika: policija

Novi notranji minister Boštjan Poklukar naj bi danes vladi po naših informacijah predlagal, da s položaja vršilca dolžnosti generalnega direktorja policije razreši Boštjana Lindava.

Boštjan Lindav je vodenje policije kot vršilec dolžnosti generalnega direktorja prevzel z oblikovanjem vlade Roberta Goloba, na predlog notranje ministrice Tatjane Bobnar. Decembra, ob poteku vedejevstva, je ta zanj predlagala poln mandat, ki pa mu ga vlada ni podelila. Očitno pa Lindav ni povšeči Golobu, saj se ga je želel znebiti tudi, pod nekdanjo ministrico. Poslušni Poklukar, pa bo, kot je to zanj značilno naredil vse, da Golobu in njegovim kolobocijam ustreže.

Vlada je Lindavu očitala, da z ministrico nista “očistila” policije po mandatu vlade Janeza Janše. Takrat je Bobnar opozorila na domnevno politično vmešavanje v delo policije. Lindav pa je moral takrat o vsebini teh pritiskov poročati vladi, na zahtevo katere je bilo poročilo tudi javno objavljeno.

Tako si je Golob popolnoma podredil policijo. Glede na barabije v GEN-I o katerih piše cela Evropa ter Balkan, bi lahko rekli, da še dobro.

Povezane objave

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

2 komentarja

Darinka 23. 02. 2023 - 5:54
kAR NAJ REŽE. HITRO BO PRIŠEL ČAS, KO BO ON ODREZAN .
Metod Kvargl 23. 02. 2023 - 17:15
Kljukec je sramota slovenske vlade. Njegov pogled na svet je divergenten. Hkrati lahko s Šmarne gore gleda v smeri Krškega in Prekmurja....
Dodaj komentar