Golobove sanje? Zbrisati LMŠ in SAB, ter postati lider kul opozicije?

Robert Golob, zaenkrat še vedno predsednik uprave Gen-i, čaka na odločitev sodišča o njegovem obstanku na čelu tega energetskega velikana.

Ali ima Robert Golob res politične ambicije?

Robert Golob. Zaradi politike izstreljen med zvezde. Nekdanji tesen zaveznik Zorana Jankoviča in celo podpredsednik njegove propadle stranke Pozitivna Slovenija. Sedaj pa trepetajoč za svojo usodo. Razlog pa je le en. Prenehal mu je mandat in to v času vlade Janeza Janše. Seveda, mandatov ne postavlja vlada, ampak upravni odbor, ampak prikladno pa je za vse svoje neumnosti, ki jih je počel na čelu Gen-i, krivo narediti prav vlado.

Medtem, ko Golob čaka na odločitev sodišča sta v igri Goloba dva načrta in neverjetno, oba povezana s tako imenovano kul opozicijo, piše Požareport.

Še sodišče ugodi Golobu in le-ta ostane na čelu Gen-i potem bi preveslal teh nekaj mesecev do prihodnjih parlamentarnih volitev, kjer bi mu morebitna zmaga opozicije KUL omogočila privatizacijo (tega) dela državne energetike.

Če pa ga sodišče zavrne, potem pa naj bi Golob odšel dejansko v politiko. Zato baje pošilja signale in tudi že povsem konkretne SMS-e oziroma sporočila liderjem Kula, ki pa jih hkrati celo ponižujejo. Češ, jaz, Golob, svoje politične stranke, če ni ravno nujno, ne bi delal, zato pa naj mu, vsaj nekateri, konkretno se omenjata Marjan Šarec (LMŠ) in Alenka Bratušek (SAB), dobesedno predajo svoje stranke, sicer pa naj ga ustoličijo za šefa celotnega Kula, kot svojega kandidata za predsednika vlade. Vendar, kar je še kako pomembno, to naj storijo pred volitvami, ne kasneje! Piše Požareport.

Ali so to mokre sanje Goloba, ki ne ve, kam bi se dal, če mu na čelu Gen-i. več ne uspe, ali pa se bo dejansko šel politika. Leve medije ima na svoji strani. Levi pljuvalnik Mladina, pa ga “pumpa” že sedaj.

P.M.

 

Povezane objave

Izredna novica! Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede azilnih domov.

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.