Hovnikova Golobu napisal pismo polno patetike in samohvale!

Sanja Ajanović Hovnik

Samo odstopljena zapravljivka, Sanja Ajanović Hovnik je sedaj že bivša ministrica za javno upravo. Ko se je posula s pepelom v oddaji Tarča, je napisala še odstopno izjavo.

 

Sedaj že bivša ministrica Ajanovič Hovnik, pravi ne želi, da ministrstvo ali vlada nosita breme razčiščevanja, povezanega z opravljanjem njene funkcije. O odstopu je že obvestila premierja Roberta Goloba, ki bo po prihodu s službene poti o tem obvestil Državni zbor.

 

Čeprav se je ministrica močno upirala odstopu, je ugotovila, da je to še najboljša rešitev zanjo, no zagotovo pa si bo hitro našla novo službico. Zagotovo bo k teu pripomoglo tudi precej jokajoče pismo. odhajajoče ministrice.

 

Tako je začela svoje pismo in se je, kot ugotavlja Požareport, že na začetku zlagala. V politiko sem vstopila na tvoje povabilo in vedno sem bila ponisna, da sem lahko hodila ob tebi, kot soustanoviteljica Gibanja svoboda, strankarska kolegica, tvoja ministruca in neomajna zveznica… Te besede odhajajoče ministrice zvenijo res patetično. Sicer pa je Hovnikova svojo pot začela pri propadli stranki Alenke Bratušek in ne pri Golobu, kot se je zlagala Ajanović Hovnikova.

 

Odhajajoča ministrica je v pismu navedla še kup neumnosti. Za pritiske obtožila kar medije, ter seveda ni pozabila napisati, da je bilo vse transparentno in po predpisih. Na koncu pa se je zahavlila še Golobu, ki naj bi ji verjel, da je njena vest čista.

 

No o čisti vesti, bi se dalo razpravljati. In sedaj, ko bo imela ministrica, ki to več ni več časa, bo lehko spet odšla v New York, vzela s seboj moža in svoje prijateljice? A k sreči, ne več za naš denar.

Povezane objave

Mirko Mayer je tokrat brcnil v temo. Janša mu je povedal svoje.

Znano je od kod prihaja nov slovenski milijonar!

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?