Hribar nadaljuje z “vragolijami”? Tožil bo tudi vodjo pravne službe na RTV

Sašo Hribar, zajem slike

Sašo Hribar si je očino omislil nov hobi. Tožil bo vse, ki so si upali zapisati, da naj bi bil DEZERTER! To je pred nedavnim zatrdil nekdanji Evropski poslanec Lojze Peterle, po tem, ko je Sašo Hribar dejal, da osamosvojitvena vojna v Sloveniji ni obstajala.

Zgodba o tem, kaj je Sašo Hribar počel v času osamosvojitvene vojne, je dobila nadaljevanje. Potem ko je predsednik Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve (VSO) in nekdanji Evropski poslanec Lojze Peterle dejal, da je dezertiral, je podobno zaposal tudi vodja pravne službe na Radioteleviziji Slovenija Drago Zadergal.

Ubogi Sašo Hribar očitno sedaj po družbenih omrežjih išče “grešne kozle” kdo vse je zapisal, da naj bi bil dezerter? Zanimivo pa je, da nič ne govori o razmerah, katere je je sam “zakuhal”, ko je dejal, da v Sloveniji ni bilo osamosvojitvene vojne, kar je kratko in malo norčevanje iz ljudi, ki so se za to državo borili. Poleg tega je Hribar za svoje nebuloze izrabil kar nacionalni radio, ne glede na to ali to povedal v svojem imenu, ali ne.

In taki bi za sebe imeli tudi nacionalno televizijo? Še več, taki sedijo tudi v programskem svetu RTV!

 

Povezane objave

Jaša Jenull je spet packal po Ljubljani. Tokrat pred ministrstvom za zdravje

Kot v komunizmu! AKOS zaradi sovraštva zahteva odstranitev te oddaje!

Fijavževa sploh ni dobila zadostne podpore na RTV? Vse njene odločitve so nezakonite?

1 komentar

radames 4. 05. 2023 - 5:00
Očitno ima Hribar v službi preveč časa in se bo ukvarjal s tožbami proti kolegom na RTV.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več