Igor Lukšič, Pirc Musarjevi: Predsednik države ni odvetnik države ampak človek ki povezuje

Igor Lukšič, Zajem slike, Planet TV

Ob včerajšnjem razkritju, finančnih tokov Nataše Pirc Musar in njenega moža, se je marsikomu stemnilo pred očmi. Pred kamerami nebogljena in pravična kandidatka za predsednico države, v ozadju pa resne finančne transakcije in zneski, za katere verjetno še sama ne more pojasniti od kod so prišli in na kakšen način?

Kakšne skrivnosti o Nataši Pir Musar še skrivajo pri Golobovih? Verjetno ne bomo vedeli nikoli, kajti predsednik vlade (sedaj) absolutno podpira Pirc-Musarjevo pri kandidaturi za predsednico Slovenije. Vsaj tako je Golob dejal v svojem avtokratskem govoru, ki je spominjal na Titov govor – Ne bomo dovolili.

Pa je res lahko predsednik Slovenije prav vsak? Igor Lukšič, nekdanji predsednik Socialnih demokratov, pravi da ne. Dejal je, da predsednik države ni odvetniška, ampak politična vloga. “Predsednik države ni odvetnik države, je človek, ki mora povezovati!” je dejal Lukšič o kandidatki Nataši Pirc Musar.

(Video: Tiktok)

Povezane objave

SDM nad 8. marec zaradi financiranja referenduma iz tujine. Ti pa žaljivo nad SDM?

Iz stanovanja Roberta Goloba se razlega glasna balkanska glasba?

Hadžib bi v naših šolah dovolili, razpela na steni pa ne?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več