Igor Zorčič jasno: “Grozili so nam, če ne prestopimo!”

Igor Zorčič predsednik DZ RS, slika: regional obala

V KUL-u si na vse kriplje prizadevajo, da bi vladali. A številke niso nji v prid, saj še vedno nimajo zagotovljenih 46 glasov za prevzem oblasti.

ZORČIČ DEJAL, DA SO MU GROZILI, V KOLIKOR NE PRESTOPI V KUL

So pa pri samozvani koaliciji KUL boljši kot pri matematiki, pri ustrahovanju. Pri tem jim pomaga ulica in levi mediji. “Meni, niti nikomur, ki ga jaz poznam, ni nihče ponujal kakršnihkoli zneskov. So pa bile grožnje, to pa lahko potrdim iz prve roke, da če se ne bomo uklonili volji, ali pa če ne bomo prestopili v neko novo koalicijo, da bodo z nami obračunavali preko medijev, preko raznih portalov,” je v intervjuju v oddaji Odkrito na TV Slovenija povedal predsednik državnega zbora Igor Zorčič (SMC).

Med drugim je spregovoril tudi o seji Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (Knovs), na kateri je sodeloval tudi direktor Slovenske obveščevalno-varnostne agencije (SOVA) Janez Stušek, za katerega se je izkazalo, da je bil okužen s koronavirusom, in o očitkih, da ovira izvedbo glasovanja o konstruktivni nezaupnici na daljavo.

Sicer pa je Zorčič dejal, da dobiva raznorazna neokusna pisanja. Pisanj je toliko, da jih niti ne uspem prebirat in treba se je s tem soočit,” je dejal Zorčič.

PM

Povezane objave

Slikanje predsednice države, v posmeh vsem žrtvam komunističnega nasilja!

Zasedba FDV – družinski posel družine Vajgl?

Mirko Mayer je tokrat brcnil v temo. Janša mu je povedal svoje.

1 komentar

caruso 27. 01. 2021 - 15:10
Kdo vam je grozil? Imajo imena in priimke ali ne? Zakaj poveš samo polovico? Si navaden pusy.
Dodaj komentar