Igorju Pirkoviču, avtorju državne proslave grozijo s smrtjo!

Agresija levičarskih skrajnežev še vedno traja. Čeprav o tem levičarski mediji POP TV, RTV, Delo, Dnevnik, Mladina, Večer in drugi, ne poročajo.

Grožnje s smrtjo Igorju Pirkoviču

Letošnja državna proslava je podrla vse rekorde gledanosti. Sicer sramotno, a najprej je avtorja državne proslave Igorja Pirkoviča napadla novinarka Pašek-Šetin, zatem pa tudi znana levičarka in še vedno “neodvisna” novinarka Augenija Carl, ki zapisala: “Naši režiserke in režiserji so sposobni sodobnih režijskih prijemov, naši scenaristi ne izbirajo nastopajočih s strankarskih simpatizerskih list in imajo vedno v mislih sladkorne bolnike. Noše in harmonike zaklenemo v omare petkovih večerov na enki. Tudi ne krademo kadrov s Shutterstocka. Fušajoči ne prestanejo sita glasbenih urednikov. Naši “lučkarji” in odrska svetlobna turoba? No way! Grafiki pa bi, stavim, šli v stavko, če bi jim kdo predlagal vizualno estetiko iz 80-let in celostno podobo preneseno z jumbotov ene stranke.

No, če se je nekaterim, ob najbolj gledani proslavi ob dnevu državnosti zameglil razum in pojem domoljubje razumejo napačno, pa je bil avtor Igor Pirkovič deležen tudi groženj s smrtjo in resnično upamo, da bodo odkrili avtorja tega zavržnega in nagnusnega zapisa,

MB


Povezane objave

Precej klavrna podpora za Stojmenovo Duh. Kdo ji je dal podporo?

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?