Iz stanovanja Roberta Goloba se razlega glasna balkanska glasba?

Tina Gaber in Robert Golob, slika, portal 24

Razkošno življenje Roberta Goloba ni kar tako. K ljubici ga pripeljejo z BMW 7, ponoči pred blokom stoji “civilni” policijski kombi, vsaj eden od varnostnikov predsednika vlade pa sedi oziroma stoji na notranjem stopnišču pred vhodom v  stanovanje.

Govorice, ki že nekaj časa krožijo med dobro obveščenimi, se zdaj – očitno – potrjujejo kot točne. Predsednik vlade in Gibanja Svoboda Robert Golob in ljubica Tina Gaber skupaj živita v Spodnji Šiški (Ljubljana), blizu Tivolija, v novejšem stanovanjskem bloku na območju Žibertove in Gubčeve ulice. Piše Bojan Požar.

Njuno stanovanje je v tretjem nadstropju, sostanovalci pa niso z njima preveč zadovoljni, saj naj bi se iz stanovanja pogosto slišala glasna balkanska glasba. Pa tudi postopanje varnostnikov pred stanovanjem, po hodnikih ali v avtomobilu gre marsikomu na živce.

In zamislite si recimo, da bi predsednik vlade, recimo Srbije, v stanovanju svoje ljubice, kjer naj bi živel, vrtel recimo Avsenike, na ves glas? Iz bloka bi zagotovo nesli njega in ljubico. Pri nas pa to ni noben problem. Je pa zagotovo velika sramota.

Povezane objave

Hojsa na domu iskali policisti. Nadlegovali naj bi njegovo družino.

Na RTV bi ukinjali oddaje in varčevali, a poglejte te plače zaposlenih

Danes na protest sindikat javnega sektorja, zaposleni v zdravstvu in poklicni gasilci

2 komentarja

mona lisa 23. 03. 2023 - 9:18
Sramota. Slovenci kako dolgo bomo to še prenašali. Kurberaj čisto na vrhu države.
Andrej59 23. 03. 2023 - 10:48
Res žalostno, kje je Slovenija.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več