Izredna novica! Dominika Švarc Pipan je padla! SD ni podprla ministrice!

Dominika Švarc Pipan, (parodija)

Po večernem sestanku, ki je trajal kar dve uri so na predsedstvu SD obravnavali odgovornost pravosodne ministrice Dominike Švarc Pipan pri spornem nakupu stavbe na Litijski cesti.

Zvečer se je sestalo predsedstvo Socialnih demokratov, ki šteje nekaj manj kot 40 članov. Osrednja tema je bila nabava propadajoče stavbe na Litijski cesti v Ljubljani za 7,7 milijona evrov in odgovornost ministrice za pravosodje Dominike Švarc Pipan, ki je podpisana pod pogodbo o spornem nakupu. Srečanja se je udeležila tudi Švarc Pipan, a je po naših neuradnih informacijah sestanek zapustila okoli 19. ure, saj so v stranki razpravo želeli dokončati brez njene navzočnosti. Piše portal N1.

Po zaključeni seji predsedstva SD je pred kamere stopila predsednica stranke Tanja Fajon. Kot je povedala, je predsedstvo Socialnih demokratov soglasno sklenilo, da pozove Švarc Pipan, da zaradi objektivne odgovornosti odstopi s položaja ministrice za pravosodje.

Za Dominiko Švarc Pipan, bi lahko dejali, da je prišla za njo karma. Svojo nevljudnost je kazala že na volitvah, ko se ni hotela rokovati z Janezom Janšo, ki je takrat opravljal vlogo še predsednika vlade.  Vse se vrača vse se plača. Čakamo le še njen ODSTOP!

Povezane objave

Za otroke umorjene Sabine so zbrali denar dobri ljudje. Poskrbeli tudi za računalnike.

V Kamnici prijetno srečanje članic in članov stranke SDS Maribor! #foto #video

Saj ni res pa je. Za inštalaterja strojnih inštalacij v SLOVENSKI Bistrici, obvezno znanje albanščine?

1 komentar

simon kovač 29. 01. 2024 - 17:04
Premalo, mora odstopiti cela vlada
Dodaj komentar