IZREDNA NOVICA! Pogrešana 14-letnica in 11-letnik. Ste ju videli?

Slika: policija

Od petka dopoldan sta pogrešana 14-letna Lara in 11-letni Liam Šurc iz Bohinja. Nista se vrnila iz šole. Policija prosi za pomoč!

11-letni Liam je visok okoli 145 centimetrov in ima kratke svetlorjave lase. Oblečen naj bi bil v temno trenirko ter pulover s temnimi vzorci in zelenim napisom Minecraft. Obut je v modre športne čevlje znamke Nike, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Lara je visoka okoli 170 centimetrov in ima srednje dolge svetlorjave lase z roza prameni. Oblečena naj bi bila v temne pajkice in rjavo jopico ter obuta v bele športne čevlje znamke Nike.

Pogrešana sta v petek ob 9.45 iz šole v Bohinju odšla neznano kam. Policija prosi, da ljudje morebitne informacije o pogrešanih otrocih sporočijo na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200, so navedli na PU Kranj.

Povezane objave

Tako deluje leva demokracija. Z vsemi topovi nad Pašek Šetinc, Kordišu najnižja plača poslanca

Zalo Klopčič, levičarke že začele napadati, zaradi njenega prispevka o oddaji Prvič na RTVS

Golob se je spet zlagal na nacionalni televiziji? FIDES zanikal premierjeve besede!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več