Jadranka Juras pravi, da so bile njene besede vzete iz konteksta! Kaj je res? (video)

zajem slike

Končno se je v javnosti oglasila Jadranka Juras. po tem ko je doživela pogrom, nad svojo izjavo o slovenski vojski.

JADRANKA JURAS SE VOJAKOM NE OPRAVIČUJE, AMPAK SE SPRENEVEDA?

Besede glasbenice Jadranke Juras v sobotni oddaji Zadnja beseda na nacionalni televiziji, ko so sodelujoče v njej premlevale zakon o financiranju Slovenske vojske, so močno odmevale v javnosti. Odzval se je tudi obrambni minister Matej Tonin, zdaj pa se je oglasila še Jurasova ter pojasnila, da so bile njene besede vzete iz konteksta in zlorabljene za političen obračun.

Prav ste slišali. Namesto opravičila slovenskim vojakom, se je Jadranka Juras izgovorila, da, so bile njene besede vzete iz konteksta, predrugačene in kot takšne zlorabljene za političen obračun. Zato pa si še enkrat zavrtite posnetek in presodite kaj je bilo izvzeto iz konteksta!

“Iz celotne razprave, v katero je bil umeščen tudi moj komentar, je tako povsem jasno, da sem govorila o splošni problematiki vojaških misij, kjer je med žrtvami vojaških spopadov tudi lokalno prebivalstvo, kar je splošno znano dejstvo,” je dejala Jadranka Juras.

Namesto sprenevedanja, bi bilo vseeno boljše opravičilo?

PM

Povezane objave

Znano je od kod prihaja nov slovenski milijonar!

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

Tako je Franc Kangler, na soočenju, zaprl usta Maši Kociper

1 komentar

Dizzy Spellbound 2. 12. 2020 - 19:37
zdaj pa se je oglasila še Jurasova ter pojasnila, da so bile njene besede vzete iz konteksta in zlorabljene za političen obračun..... Kaj je laganje kvaliteta levice?????
Dodaj komentar