Janez Janša: “Članom SDS ne bo nihče nekaznovano kratil ustavnih pravic!”

“Nikjer drugje v Evropi, nikjer drugje na svetu tako velik del opozicije v času epidemije ni tako razdiralno deloval kot v Sloveniji,” pravi predsednik vlade Janez Janša.

Članom SDS ne bo nihče nekaznovano kratil ustavnih pravic!

Prvak SDS in premier Janez Janša je v pismu članom napovedal trdo delo  za uresničevanje koalicijskih zavez, enako pričakuje od partnerjev. Mehanizem usklajevanja ne dopušča soliranj, navaja. “Ko je odločitev sprejeta, ni sprejemljivo njeno rušenje ali krhanje s stranke Janez Janša.

Kot pravi Janša, v zadnjih tednih nestrpni posamezniki po lokalih in drugih mestih lepijo celo znake s prepovedjo vstopa članom SDS na javne površine. “Posnemajo nacionalsocialistične rjavosrajčnike iz tridesetih let prejšnjega stoletja, ki so najprej oznanjali enake prepovedi proti Judom, nato pa so jih pošiljali v taborišča smrti. Levim fašistom, ki to danes počnejo v Sloveniji, in tistim, ki jim to omogočajo, sporočamo, naj se čim prej streznijo. Članom in podpornikom SDS, pa tudi nikomur drugemu v demokratični Sloveniji ne bo nihče nekaznovano kratil ustavnih pravic,” je dejal Janša.

Prepovedan vstop za SDS, Slika Twitter.

prepoved za SDS, slika iz Celja / Nova24TV

[color-box color=”yellow”] “Nikjer drugje v Evropi, nikjer drugje na svetu tako velik del opozicije v času epidemije ni tako razdiralno deloval kot v Sloveniji. Ravnanja SD, LMŠ, SAB in Levice v tem času velike stiske zato ni mogoče označiti drugače kot sovražnega do domovine, naroda in države,” je navedel.[/color-box]

“SDS bo svojo vlogo najmočnejše politične sile v Sloveniji, ključne za stabilnost in razvoj države, odgovorno opravljala tudi v prihodnje,” je zaključil pismo članom Janez Janša.

PM

Povezane objave

To se je včeraj dogajalo na avtocesti. Poglejte kaj je počel voznik avtobusa

Pozor! Danes možni siloviti nalivi, močni sunki nevihtnega piša in toča

Znano je, kaj bo pogreb Rudija Poljanška. Udeležite se ga v narodni noši

2 komentarja

Marija 14. 03. 2021 - 19:16
Sem clanica SDS in ostajam članica innvedno bolj sem prepričana,da sem na przvi strani. G.Dejan Židan je na dan prisege te vlade v dvorani DZ napovedal,da se bodo proti tej vladi borili z vsemi sredstvi in držijo besedo.Poslužujejo se najgrših mogočih metod. Je restako hudo,ker niso na oblasti in ne morejo do denarja. Kje pa piše,da bi ga znali v Bruslju izpogajati.V svoji vladavini še pripadajočih sredstev iz Bruslja za Slovenijo niso znali porabiti.
Čakija Noris 14. 03. 2021 - 20:10
Tako je g Janša!
Dodaj komentar