Janez Janša, Ljudmili Novak: “Za 15.000 evrov bi morala delala v korist Slovenije in ne zgago!”

Slika: kabinet predsednika vlade

Levica si je našla novo zvezdo, ki bo lahko težila predsedniku vlade in vladnim ukrepom. In našli so Ljudmilo Novak.

Ljudmila Novak nad Janeza Janšo, ta ji je vrnil!

Ljudmila Novak zagotovo cilja na najvišji položaj v državi. Borut Pahor se poslavlja in Ljudmila bi zagotovo želela postati prva dama države. Spogledovanje z ekstremno levico, rokovanje in dobrikanje Milanu Kučanu. Tu je še Ljudmilina levičarska drža v Evropskem parlamentu. In nasprotovanje ukrepom vlade, kjer pa je tudi njena stranka Nova Slovenija.

Že dolgo časa pa Ljudmila ne goji simpatije o predsedniku vlade. Je pa zadnje čase zelo veliko na družbenih omrežjih, kjer še bolj spodkopava delo vlade in njenega predsednika. tako je zapisala na družbenem omrežju: “Vojna z  STA ni upravičena in bi se lahko rešila drugače. Od Janše pričakujem konstruktivno držo. Pričakujem manj spornih tvitov in državotvornost. Od medijev pa pričakujem objektivno odgovornost.

[color-box color=”blue”] Je pa predsednik vlade Janez Janša, Ljudmili dal odločno vedeti, da bi lahko za 15.000 evrov na mesec delala v korist Slovenije  in ne le zgage[/color-box]

PM

Povezane objave

Država strada, Golob pa že načrtuje poletne počitnice. V takem apartmaju se bo razvajal?

Nekdanji poslanec Franci Kek, dobil globo 250 evrov!

Stavka na Upravnih enotah se zaostruje. Od 15. maja bodo stavkali vsak dan!

5 komentarjev

Boris Leljak 5. 03. 2021 - 17:57
Kifeljci te yebejo v glavo, če nori babi rečeš,da je nora (635 Ev. kazni!), če izjaviš, da bi ubil PV, ne dobiš ničesar. Ali je to normalno?
Viktor Hribar 5. 03. 2021 - 18:55
Boris Leljak, Odgovor na vaše vprašanje je skladen s komunistično doktrino: Odvisno je kdo je PM (ali PV) in kakšne so usmeritve partisjkega šefa iz Murgelj. No zadnje čase je potrebno še malo prisluhniti gruljenju golobov!
Viktor Hribar 5. 03. 2021 - 18:48
Janez, sami ste si krivi. Babo ste očitno zavrnili v njeni prošnji za vaše spolne usluge, zdaj pa mate hudiča. Je pa res z mehkim je težko ...
Viktor Hribar 5. 03. 2021 - 18:50
Naj pojasnim tisto "z mehkim": To bi se zgodilo pri vsakem normalnem descu, če si v bližini take kreature!
Franc Mihič 6. 03. 2021 - 0:23
Berem .Levica si je našla novo zvezdo, ki bo lahko težila predsedniku vlade in vladnim ukrepom. In našli so Ljudmilo Novak. Ljudmila Novak zagotovo cilja na najvišji položaj v državi. Borut Pahor se poslavlja in Ljudmila bi zagotovo želela postati prva dama države. Spogledovanje z ekstremno levico, rokovanje in dobrikanje Milanu Kučanu. Tu je še Ljudmilina levičarska drža v Evropskem parlamentu. In tu je še nasprotovanje ukrepom vlade, kjer pa je tudi njena stranka Nova Slovenija. Premier Janez Janša v twitu Ljudmili Novak pravite : “Za 15.000 evrov bi morala delala v korist Slovenije in ne zgago! » Premier Janša, ne glede na to, kakšna je vaša plača, nizka ali visoka, bi bilo prav in odgovorno, da bi vaš čas, ki ga vsak dan porabite za twite, za polemiko z vašimi političnimi tekmeci, nasprotniki, novinarji i.p., ta čas raje uporabite za državo bolj koristne zadeve. Lahko je to tudi, da si, pri vaši zelo visoki obremenitvi, naberete novih moči v krogu vaše družine. Kar groza me je, ko včasih tudi sam kaj twitnem. Razočaran sem, ko berem twite uglednežev in vplivnežev, ki tekmujejo, kdo bo koga čim bolj diskreditiral, ne pa da bi ti vplivneži svoj čas porabili za odkrivanje in reševanje problemov državljanov. Menim tudi, da bi vi premier veliko pridobili na ugledu med državljani, ko bi se umaknil iz te družbe na twitu oz. bi le občasno uporabil twit za komuniciranje z javnostmi. Normalno je da vlada in premier komunicirajo z javnostmi, za kar ima vsaka vlada, tudi vaša oz. ima vaš kabinet ekipo in specialiste svetovalce za komuniciranje oz. za stike z javnostmi. Doslej sam še nisem zasledil, da bi kako sporočilo namesto vas opravila in podpisala vaša kabinetna v ta namen specializirana služba. Mogoče se res motim, ko se sprašujem, plačani so, a so res tudi potrebni? Premier torej Ljudmili Novak: “Za 15.000 evrov bi morala delati v korist Slovenije in ne zgago! » Premier Janez JanšaTa vaš twit je skrajno poniževalen in podcenjevalen, povsem neprimeren za premiera, ki drugim in vsej javnosti pošilja -iskrena- vabila; Vabim vas, sodelujmo ! Kdo dela zgago z nespodobnim komuniciranjem in prizadene mnoge državljane, ki so za demokracijo svoj glas tudi vam dali. Ne slepimo sebe in druge, da je to potrebno za zmago na volitvah v Sloveniji, kar naša praksa ne potrjuje. Volivce, državljane to odvrača od volitev in demokracije, revolti rane nasprotnike pa potisne v proteste na cesti. To je kar fiasko za vse, za oblast in (ne)aktivne državljane in demokracija zapusti takšno državo. Kdo se je in se oziroma se bo bolj kot drugi trudil za utrjevanje spodobnega komuniciranja in s tem demokracije. Komu bodo ljudje zaupali, saj se ve, da demokracija brez aktivnih državljanov hitro propade in se povrne avtokracija s prikritim nasilje z smehom na ustih, a strupom v ustih? Ali bo to premier Janez Janša, ali mogoče Ljudmila Novak?
Dodaj komentar