Janez Janša na konvenciji SDS: “Bojevali se bomo vse do zadnje preštete glasovnice!”

Konvencija SDS, zajem slike

Včeraj je v Medvodah potekala zaključna konvencija Slovenske demokratske stranke v kampanji za državnozborske volitve 2022.

V Medvodah se je včeraj zbrala celotna ekipa SDS za volitve v državni zbor, osrednji govornik pa je bil predsednik Slovenske demokratske stranke in predsednik vlade Janez Janša.

“Za vlado, katere mandat se končuje, ali pa polovica, je bila Slovenija celota. Slovenija je bila celota, ni bila samo Ljubljana. Prav je, da se Ljubljana razvija, a Slovenija ni samo Ljubljana, danes se gradi po celi Sloveniji in razlika se vidi, mogoče še ne pri tistih stvareh, ki so šele v razvojnih načrtih, v projektih, ampak mnoge lopate so že zasajene in mnoge stvari postajajo iz besed realnost,” je dejal Janez Janša.

“Zadnje čase poslušamo, da imaš lahko na mesec 6.000 evrov pa se ti na koncu nabere pol milijona. Pa to še ni vse, nekdo ti odpre žiro račun v neki banki v drugi evropski državi in glej ga, steka se tja denar, ne da bi ti to vedel. To so čudeži, ki bi jim zavidal celo Jezus v Kani Galilejski. Tega, dragi prijatelji, mi nismo sposobni. Mi ne delamo čudežev, mi delamo tisto, kar je mogoče, včasih nekoliko več, ampak čudežev ne znamo,” Je dejal predsednik vlade in stranke SDS Janez Janša.

“Radi, bi nam preprečili, da imamo en polni mandat. Ker če s tem tempom nadaljujemo še en polni mandat, potem bo razlika tako očitna, da lahko pripeljejo kakršen koli nov obraz iz kakršnega koli golobnjaka, pa ne bo nič pomagalo.”

“Za volivce se bomo bojevali danes, se bomo bojevali jutri. Bojevali se bomo vse do zadnje preštete in preverjene glasovnice, zato ne pozabimo na nadzor. Veliko nas je v Slovenski demokratski stranki, jutri nas bo še več. Nikoli ne bomo obupali, nikoli ne bomo odnehali, kajti naš je boj za stvar, za Pučnikovo stvar, za domovino, za Slovenijo.” 

Tako pa so se na zaključni konvenciji stranke SDS predstavili kandidati za poslance iz Mariborske 7. volilne enote.

 

Povezane objave

Goloba več ne marajo. Odpadniki Svobode bi mu kradli glasove na Evropskih volitvah

Izredna novica! Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede azilnih domov.

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?