Janša se je odzval na včerajšnje kurjenje stolov na Trgu republike!

Levi norci so se včeraj izmislili neverjeten upor. Kurjenje stolov sredi Trga republike, kjer naj bi ponazorili kurjenja poslanskih stolov.

Na kurjenje stolov se je odzval predsednik vlade

Pri tem je najbolj žalostno, da se policija na kurjenje ni niti odzvala, niti ni kurjenja preprečila ali piromane popisala, kot bi bilo to nekaj najbolj normalnega. Se je pa ne to odval predsednik vlade Janez Janša: “Vse spominja na divjanje črno in rjavo srajčnikov po ulicah Berlina med 1930 in 1938. Tudi oni niso mogli brez kurjenja knjig in pohištva, ob pasivnosti tožilstva in podpori trobil, kot sta POP TV in RTV Slovenija – uvertura v množično iztrebljenje notranjega sovražnika.”

Odzval se je tudi predsednik SDM, Dominik Štrakl, ki je zapisal: “Nekatere države imajo sprejete odloke, ki prepovedujejo pitje alkohola na javnih površinah kot so recimo parki, v Ljubljani pa očitno lahko kurijo kar na trgu. Na trgu! In imajo popolno medijsko pokritost.”

PM

 

 

 

 

Povezane objave

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.

Brglez preko študentov nabiral poceni politične točke. Janša mu je povedal svoje.

Tu so neumnosti, ki sta jih Golob in njegova ljubica uprizarjala na dopustu, na ladji.

2 komentarja

Brutus 1. 05. 2021 - 14:42
In kdo je potem nasilnež!? Fašist, nacist itd? Ja naši lweaki vendar! Ponosni nasledniki komunistov! Igrajo se z ognjem, in pri vsej svoji zblojeni neumnosti in primitivizmu jim ni jasno, da bo njihov vrženi bumerang priletel nazaj v njihovo zblojeno bučo!
Novo Jutro 1. 05. 2021 - 17:30
Zakaj se te fotografije ne pošljejo v Bruselj taglasnim EK kritikom Slovenske vlade. Naj vidijo kres in HITLER-PARADO pred parlamentom. Ne bi se več oglašale razne Ursule ipd...
Dodaj komentar