Janša se odzval na poročanje medijev, da so bili na shodu upokojencev vidni člani SDS

slika: ljudska iniciativa upokojencev

Osrednji (levi) mediji v Sloveniji nas niso razočarali. Tudi ob protestu ljudske iniciative Glas upokojencev ne. Za vse skupaj je spet kriva stranka SDS?

Sredin protest, ki se je odvil 1. februarja 2023, je pokazal odločnost starejših ljudi, da se borijo za svoje pravice. V osrednjih medijih nastala nekakšna megla ob poročanju s teh protestov. Upor upokojencev, kjer se je tudi po ocenah policije zbralo od 20.000 do 25.000 ljudi, je bil za marsikatero levo televizijo le neko malo zborovanje z več tisoč udeleženci. 

Skoraj ga ni bilo portala, ki nebi objavil novico, da so bili na zboru “vidni predstavniki SDS”. Janet Janša se je pošalil, da je bilo “20.000 vidnih predstavnikov stranke SDS na shodu upokojencev!” Pri tem pa je zanimivo prav to, da mediji nikjer niso objavili slik teh “vidnih predstavnikov SDS”, objavili so le sliko Branka Grimsa, ki je iz parlamenta prišel le pozdraviti svoje prijatelje.  

Kot papige so levi mediji ponavljali isto mantro, da se je shoda udeležilo več vidnih predstavnikov SDS, a k temu niso dodali niti ene slike ter “vidnih predstavnikov”, ampak samo nakladanje. Tako so družno trobili v isti lažnivi rog STA, Žurnal24, Maribor24, 24UR, Siol.ne in ostali

Za konec pa še ta zanimivost. Ko je  proti vladi Janeza Janše protestiral Jaša Jenull in njegova leva falanga, je bil to spontani zbor ljudstva. A prav nihče ni omenil te VIDNIH PREDSTAVNIKOV levih političnih strank, kot prikazuje spodnja slika:

Enaki vatli za vse, neodvisni (levi) mediji?

Povezane objave

SDM nad 8. marec zaradi financiranja referenduma iz tujine. Ti pa žaljivo nad SDM?

Iz stanovanja Roberta Goloba se razlega glasna balkanska glasba?

Hadžib bi v naših šolah dovolili, razpela na steni pa ne?

2 komentarja

Frank Derzic 4. 02. 2023 - 12:03
Danes se dogajajo stvari, vsem nepojmljive. Ko smo v dneh nasega otrostva in casu mladosti bili izlozeni velikim naporom pri delu v sluzbi na prostovoljnih mladinskih akcijah, pri domacih delih in vaskih "betonskih veselicah", to je za mnoge danes novost. Gradilo se je, saj smo bili vsi polni ustvarjalnosti. Danes vsi le cakajo na pravice, nihce pa se ne sprasuje za dolznosti. Pa demokracija tega so polna usta mladih in druzbe. Pa ti ljudje sploh poznajo kar to pomeni??? Mislim, da danes druzba le caka na drzavo in kaj jim od drzave sledi. Mladi naj zacno delati, drzava pa naj se povsem drugace organizira, saj je birokracija prevelika. To je tudi vzrok za velik del problemov v dezeli.
Pepe Vasjebe 5. 02. 2023 - 14:36
Lep dokaz, kako te MSM-je iz ozadja vodi in jim dirigira ena sama nevidna roka. OK vemo da je to roka enega πzdeka, OK vemo da je ta πzdek doma u Murglama v Zokigradu, OK vemo da ta πzdek nima meter sexzih (približno napisano), OK vemo, da tej roki svobodna in demokratična Slovenija nikoli ni bila intimna opcija, OK vemo dovolj napisanega, pa saj je vsem vse jasno, samo butcem, ki bodo na naslednjih volitvah spet volili novo "novo faco" po navdihih te roke ni nič jasno. Kuge lakote in nevidne roke, reši nas o Gospod! P.S. Gospod, prosim, pa poleg nevidne roke, reši nas še butastih volivcev!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več