Janša zabrusil Golobu: “Bolj lahko verjamete Babi Vangi, kot predsedniku vlade!”

Janez Janša, slika: Spletničasopis.eu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Včeraj se je sestal vrh koalicije. Predsednik vlade Robert Golob se je namesto pogovorov o rekonstrukciji vlade in zmanjšanju ministrstev, očitno s koalicijskimi partnerji pogovarjal o vremenu. Vsaj tako je slutiti, po tem, ko je bila rdeča nit pogovorov prav zmanjševanje ministrstev.

V bistvu je koalicija na zunaj  delovala, kot dobro “usklajena” ekipa, ki ve kaj dela. Dejali so, da koalicija ostaja enotna in trdna. Pogovorili naj bi se o prioritetah in večji učinkovitosti. O rekonstrukciji vlade niso govorili, čeprav naj bi bila to rdeča nit sestanka. Zakaj so se v bistvu sploh dobili, nihče ne ve. Verjetno so hoteli samo doreči, da je javnosti potrebno sporočiti, da so enotni.

Rekonstrukcije, oziroma krčenja ministrstev torej zaenkrat ne bo. Golobova vlada ostaja torej najbolj razsipniška do sedaj. Ob tem ni ostal brez komentarja predsednik največje stranke v državi – SDS, Janez Janša ki je o Golobovih besedah, da očitno rekonstrukcije vlade (še) ne bo, na omrežju X sporočil: “Žal lahko bolj verjamete napovedim Babe Vange kot predsednika vlade dr. Roberta Goloba”.[/vc_column_text][vc_raw_html]aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ0d2l0dGVyLmNvbSUyRkpKYW5zYVNEUyUyRnN0YXR1cyUyRjE3MjIyODUzOTg4NTkxMTcwNDIlM0ZyZWZfc3JjJTNEdHdzcmMlMjU1RXRmdyUyNTdDdHdjYW1wJTI1NUV0d2VldGVtYmVkJTI1N0N0d3Rlcm0lMjU1RTE3MjIyODUzOTg4NTkxMTcwNDIlMjU3Q3R3Z3IlMjU1RWNmOWJmMzEzYWFmOTFlMjcxNzdjMzEwZWM2MzE0NDI0MWU5OGI2NjklMjU3Q3R3Y29uJTI1NUVzMV8lMjZyZWZfdXJsJTNEaHR0cHMlMjUzQSUyNTJGJTI1MkZ3d3cuc2xvdmVuc2tlbm92aWNlLnNpJTI1MkZub3ZpY2UlMjUyRnNsb3ZlbmlqYSUyNTJGc3RlLXNsaXNhbGkta2FqLWplLWphbnNhLXJla2VsLW8tZ29sb2J1LWluLWJhYmktdmFuZ2klMjUyRg==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Škoda da Baba Vanga več živa. Zagotovo bi vedeli kdaj bo Golob odletel.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Goloba več ne marajo. Odpadniki Svobode bi mu kradli glasove na Evropskih volitvah

Izredna novica! Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede azilnih domov.

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?

3 komentarji

Darinka 9. 11. 2023 - 2:18
Predsednika vlade, ter celotno koalicijo bolj kot vse ostalo skrbi padec podpore . Mislim, da je to vsem jasno , zato ni potrebno, da si jasnovidka .
marker 9. 11. 2023 - 5:12
Kdo od vlade in poslancev koalicijskih strank bi se odpovedal dobri plači za malo ali nič dela? Nihče! Zato pa ne bo nobene kadrovske spremembe v koaliciji. Žalostno je samo to, da vsaka leva vlada ko prevzame oblast, ruši vsa dobra dela prejšnje vlade, sama pa ne naredi ničesar dobrega za državo in državljane. Počasi bomo tonili v brezno z novimi krediti za delovanje države.
dk 9. 11. 2023 - 5:27
Briga njih za državo. Pa če Slovenija (in to bo tudi sigurno) doživi popoln finančni zlom in od slovenskega gospodarstva ostane samo šajtrga (samokolnica), ne bo nihče odstopil.
Dodaj komentar