Je Golobu stopila na žulj? Levi novinarji, naj bi nadlegovali Nino Krajnik?

Nina Krajnik, ženska brez flake nas jeziku, ki je na nedavnem intervjuju na RTV povedala nekaj resnic o Robertu Golobu, pravi da jo sedaj levi novinarji nadlegujejo.

Nina Poudarja vladavino globoke države, ki je pravzaprav »plitva«, kot pravi, saj dominira povsod okoli nas, tako v politiki, kulturnih ustanovah kot v medijih. Večkrat omenja levičarsko privatizacijo poglavitnih družbenih sistemov, pri čemer opozarja na pomenski obrat, ko se privatizerji, torej tisti, ki so del strukture in glavnega toka, nato skozi svoje dominantne medije predstavljajo kot levičarji, skrbniki interesov malega človeka. Večkrat je ostra je tudi v oceni leve intelektualne elite, ki ne le da tiho privoli v javno sramotenje drugače mislečih ampak je po njenem celo v ozadju tega, da so izrazi “svinje,

podgane” in podobno odraz  nasilnega boja za prevlado njihove (leve) ideologije. 

Tako je Nina spregovorila na nedavnem intervjuju tudi o volitvah:

Očitno pa je nina levim, kar krepko stopila na prste, oziroma, bolje rečeno na dušo. Tako naj bi jo že nadlegovali levi novinarji in to na njenem domu. Tako je zapisala: “V moj dom so nepovabljeni in brez dovoljenja vdrli novinarji globoke države. Za svoje zle namere so maltretirali tudi mojega tasta, ki je v visoki starosti in bolan. Zato vse prijazno pozivam k spoštovanju dostojanstva soljudi. Naša svoboda je vedno omejena s svobodo drugega.

Kako bi temu rekla že nekdanja mariborska poslanka Lidija Divjak Mirnik? Diktatira? Aja, gre za njihove. Zato verjetno rekla nebi nič!

Povezane objave

Za koliko se vam bodo pod Golobom znižale plače v letu 2023

Blamaža na RTV Slovenija. Poglejte si, kaj si je dovolil voditelj!

Kako naj bi se Musarjeva z zvijačo izognila plačilu prispevkov?

3 komentarji

mona lisa 12. 06. 2022 - 2:53
To je svoboda po Holobovo.
Nata 12. 06. 2022 - 4:00
+ + + " Naša svoboda je vedno omejena s svobodo drugega.“
benedikt 12. 06. 2022 - 9:14
Ni nadlegovana od novinarjev,temveč od "družbenopolitičnih delavcev".
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več