Je policija zamolčala poizkus napada migrantov na ženske sredi Ljubljane? Pričevanje! Video!

Ilegalni migranti, slika je simbolna

Po tem, ko policija govori pravljice o tem, kako varna je naša država in kako varna so mesta, kjer stojijo migrantski centri, ljudje delijo povsem drugačno zgodbo!

Eno takih zgodb je z našim portalom delila Zala Klopčič, ki nam je razkrila zgodbo, enega od njenih sledilcev na družbenem omrežju facebook. Na sporočilo je namreč dobila zanimivo sporočilo, kaj se je dogajajo v centru Ljubljane, ki naj bilo varno mesto.

(Sporočilo ni lektorirano)

Živjo, rad bi povedal kaj se je dogajalo pred cca. pol ure oziroma okoli 04.00 ure pri Noblu na Slovenski cesti. Migranti so skušali napadati ženske. Najprej sta dve punci, sedeli na klopci pri Noblu ko je temnopolti migrant prisšel do njiju in je eno prijel za ramo. Hitro je prišel fant, ki je bil v njuni družbi in so skupaj odšli stran, za tem je ta isti migrant prišel do mene in moje kolegice in se je probal začeti dotikati nje. Sam se ga začel odrivati stran in se je odmaknil. Dosti fantov pred Noblom je videlo, da se nekaj dogaja in so takoj prišli do mene in spraševali kaj je bilo in če potrebujemo pomoč. Med tem, ko sem njim razlagal kaj se je zgodilo, sta ponovno dve punci hodili čez prehod za pešce in tam jih je par migrantov začelo vleči za roke.
Dosti ljudi je slo takoj proti njim, seveda so se migranti takoj ustrašili in zbežali stran. Kakšne policijske patrulje ali pa kaj podobnega ni bilo nikjer. Zgleda v Ljubljani nismo več varni, se posebej ne ponoči.

A dejansko je nekdo poklical tudi policijo, ki je bila obveščena o nedostojnem vedenju na Slovenski cesti v Ljubljani in so tja tudi poslali policijske patrulje, pri čemer je bila ugotovljena identiteta več državljanov Maroka.

In zakaj o tem ni bila obveščena tudi javnost??

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!