Joc Pečečnik o Golobovi vladi: “Zgraditi želijo stanovanjske gete za reveže!”

Joc Pečečnik, slika Nova24TV / zajem slike

V Klubu slovenskih podjetnikov (SBC), katere vodi podjetnik Joc Pečečnik,  po preučitvi osnutka koalicijske pogodbe ocenjujejo, da gre za ukrepe, ki ne gredo v prid razvoju in napredku podjetništva in širše družbe.

V SBC zbrani podjetniki so v sporočilu za javnost izrazili pričakovanje, da bodo pogoji za podjetniško delovanje ostali enaki, kot so, in da se na bistvenih področjih ne bodo spreminjali na slabše.

Pričakujejo, da bo država dodatno razbremenila plače zaposlenih, da bodo s poštenim delom na račune prejeli več denarja. Predlagajo nadaljevanje ukrepov v smeri razbremenitve dela zaposlenih.

“Slovenski podjetniki smo temelj podsistema, ki zagotavlja vse druge javne podsisteme: od šolstva, zdravstva, socialnega varstva, raziskovanja, kulture, varovanja narave do državne administracije,” pravijo v SBC.

“S takšnimi ukrepi bomo dosegli, da si bodo lahko ljudje z lastnim denarjem, ki ga bodo pošteno zaslužili in prejeli na račune, kupili oziroma ustvarili dom po lastnih željah. Tako nam ne bo treba graditi stanovanjskih getov za reveže, kot predlaga osnutek koalicijske pogodbe,” so prepričani v SBC, ki ga vodi Joc Pečečnik.

Povezane objave

IZREDNA NOVICA! Neuradno! Z vrha NIJZ odstopil Milan Krek!

SDS vložila dovolj podpisov za razpis referenduma o vladi!

DZ zavrnil predlog SDS za referendum o RTV. Tega je napovedal Vili Kovačič

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več