Kako lepo je biti Faila Pašić. Leta 2018 od države pokasirala kar 241.172,18 evra?

slika; gibanje Svoboda

Faila Pašič, na Jesenicah vzgojena in kasneje preseljena v Ljubljano, kjer je očitno zanjo boljše okolje in življenje, ne živi tako slabo. Imela naj bi veliko socialno stanovanje, prevažala pa naj bi se v dragem audiju Q5!

slioka, bralec portala Nova24TV

Da se omenjeni Faili dobro godi, vedo povedati tudi številke. Z bratom sta namreč leta 2018, pokasirala reci in piši kar 241.172,18 evra, preko humanitarnega društva Up, šlo naj bi za denarna sredstva Sklada za azil, migracije in vključevanja ter sredstva proračuna RS. Denar naj bi bil namenjen izvedbi projekta Pomoči pri nastanitvi in oskrbi prosilcev za mednarodno zaščito, za migrante je bila očitno dovolj usposobljena tudi Faila. Piše Reporter.

Veliko denarja njenemu človekoljubnemu društvu namenja tudi Univerzitetni rehabilitacijski inštitut Republike Slovenije – Soča, kar 13.351,35 evra ter tudi občina Jesenice, katera je do sedaj prispevala 11.661,04 evra in tako dalje. Razkriva ERAR.

Povej mi, s kom se družiš in povem ti, kdo si, pravi lep slovenski pregovor. Očitno si je Faila našla tudi dobro družbo, katero je treba čimbolj izkoristit. Še posebej med Palestinci in Afganistanci.

Na koncu pa je očitno vse lepo in prav, ko Faila pristane pri Gibanju svoboda. Ko na svoji strani obelodanijo članek o verski nestrpnosti in se na sliki poleg Marte Kos in Urške Klakočar Zupančič, pokaže (nekdanji?) partner Faile Pašić, osumljenec posilstva Mustafa Alnajjar. Faila pa mu pošilja srčke.

Kako lepo je danes biti Faila Pašič?

 

 

 

Povezane objave

Ministrica Asta Vrečko dobiva grožnje. Tviteraši neprizanesljivi! Kar seješ to žanješ!

Praznujemo dan zahvalnosti? Na današnji dan je odstopil Marjan Šarec.

Packi! Še en poslanec svobode, ki je smrklje!

1 komentar

BOBUBOB 20. 09. 2022 - 10:53
Članek ki meji na sovražni govor! O njej se pač ne piše tako. Sploh pa - raje jo zaprosite, naj sama napiše kak članek o sebi in ga potem objavite, seveda necenzuriranega, če želite biti objektivni ! Res, pazite vendar kaj objavljate. Off..
Dodaj komentar