Kako naj bi Bratuškova prišla “preko trupel” v parlament?

Franc Kramar in Alenka Bratušek

Veliko je bilo napisanega in tudi veliko prebranega ob smrti poslanca SAB Franca Kramarja, ki je v peter, po težki bolezni umrl.

Kako naj bi Bratuškova prišla “preko trupel” v parlament?

Kaj se je dogajalo v tam času v stranki SAB, pa razkriva Bojan Požar v portalu Požareport. Da si je Bratuškova že od nekdaj želela stolček v parlamentu ni treba posebej poudarjati. Na njeno nesrečo je na volitvah dobila pičlih 1.274 glasov in se seveda ni uvrstila v parlament. No sedaj pa ji je odleglo. Čeprav se sliši zelo grdo. Nadomestila bo umrlega je Franca Kramarja.

A govorice o pritiskih, ki naj bi se že dlje časa vršili na hudo bolnega Kramarja, naj odstopi v korist Bratuškove, tako kot je nekdanji minister za Slovence v zamejstvu in po svetu Peter Jožef Česnik, ko je padla Šarčeva vlada in bi se moral vrniti v poslanske klopi, svoje poslansko mesto odstopil Maši Kociper, zdaj vodji poslanske skupine SAB in prijateljici Alenke Bratušek. Viri portala Požareport pravijo, da upajo, da bo družina pokojnega poslanca Kramarja nekoč javno spregovorila o tem, kako brutalno se je pritiskalo na Franca, ne glede na njegovo zdravstveno stanje, in kaj vse so mu počeli, ker ni hotel odstopiti. In še v tem stanju, tik pred smrtjo, naj bi ga bili nekateri pripravljeni zvleči celo v Ljubljano, v državni zbor, na tajno glasovanje o konstruktivni nezaupnici.

Že ob 8- uri zjutraj se je zanimala kateri odbori v parlamentu so prosti?

Najbolj pa je zanimivo to, da naj bi vodstvo SAB za smrt Franca Kramarja izvedelo ponoči, malo pred tretjo uro zjutraj, menda ob 2. uri in 56 minut.

Alenka Bratušek, ki naj bi jo imeli, kot piše Požareport za “najbolj pokvarjeno žensko v slovenski politiki”, pa naj bi že zjutraj, menda ob 8. uri in 11. minut, poslala SMS generalnemu sekretarju SAB Jerneju Pavliču, z vprašanjem, kateri odbori oziroma komisije so zdaj prosti, na voljo in kdaj bo prva seja parlamentarne komisije za volitve, imenovanja in administrativne zadeve. Oziroma po domače povedano, kdaj se bo lahko usedla na stolček v parlamentu.

Preberite tudi: Tako pa je razmišljanja o pokojnemu Francu Kramarju in Bratuškovi strnil Pavle Rupar

Po nepotrjenih informacijah naj bi Kramar, v kolikor bolezen nebi bila prehuda, prestopil k stranki DESUS. in tega so se pri SAB tudi bali.

Naj počiva v miru!

PM

Povezane objave

Znano je od kod prihaja nov slovenski milijonar!

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

Tako je Franc Kangler, na soočenju, zaprl usta Maši Kociper