Kako naj bi na pretkan način, na RTV vrnili Marcela Šrefančiča?

Marcel Štefančič, slika ona plus

Na RTV vodijo pretkan načrt, kako čim bolj spromovirati Levico in njene zveste ovčice skrite v civilni družbi, saj se bližajo Evropske volitve.

Po informacijah Portala Požareport, se na evropske volitve junija prihodnje leto očitno odpravljajo poleg Nike Kovač,  tudi Jaša JenullNataša Sukič, sicer podpredsednica državnega zbora in vidna članica Levice, ki se je iz nekdanje nerodne honorarne hostese v Cankarjevem domu prelevila v eno od najbolj radikalnih poklicnih slovenskih političark, ter nekdanja razvpita poslanka Levice in propadla političarka Violeta Tomić, pod NVO-jevsko blagovno znamko Glas ljudstva. 

Ravno zaradi takih primerov, pa na spolitizirani RVT, katero pod krinko levice, obvladujejo NVO-ji, pripravljajo pretkan načrt, kako narediti čim več reklame svojim in še vrniti Marcela Štefančiča jr., brez Studia City na RTV. Po novem letu naj bi uvedli oddajo “Besedni dvoboj” (Hard Talk ), ki ga bo vodil prav Marcel. Tako to oddajo in Marcela nujno potrebujejo za promocijo levice, zlasti Kovačeve, Jenulla & Co. pred bližajočimi se Evropskimi volitvami.

Zdaj ko jih je “jebeno” več, zdaj očitno lahko!

Povezane objave

Tu so nova dejstva o spornem nakupu računalnikov ministrice za digitalno preobrazbo.

Grozljivka sredi Ljubljane. Neznanci skušali ugrabiti dve dekleti!

Poglejte si ta idiotizem nekdanje Golobove poslanke!

5 komentarjev

resnisembil jaz 6. 12. 2023 - 8:57
Marcel Štefančič jr. nikoli več ne bi smel delati na RTV, ker ni neodvisen novinar...
Darinka 6. 12. 2023 - 9:02
Naj ostane tam kjer je . Le kdo ga pogreša ?
Exlevak 6. 12. 2023 - 9:50
Stefančić,je levičarski parazitski promotor in takim ni mesto na javni hiši RTV,vsaj dokler jo financiramo vsi Slovenci....
Vipavec 7. 12. 2023 - 1:39
Ne vem kaj bi se moralo zgoditi da bi spodletela ta ideja o vrnitvi tega bolnega človeka na tv. A obstaja kakšen zakon ki prepoveduje zaposlovanje v tako veliki izgubi kje ste sedaj pravniki in politiki.
Dado 7. 12. 2023 - 4:37
Zakaj bi potrebovali kak pretkan načrt?!? Enostavno ga pripeljejo nazaj in to je to. Sedaj, ko imamo normalne ljudi v vodstvu RTV-ja, to res ne bo problem.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več