Kako naj bi Zorčičeva v času levih vlad na veliko biznisirala?

Te dni se precej omenja predsednika Državnega zbora Igorja Zorčiča, ki ni želel odstopiti, državnemu zboru pa ni uspelo izglasovati njegovega odstopa.

Nataša Vrečar Zorčič odlično služi, ko so na oblasti leve vlade?

A bolj, kot Zorčičeva želja po vladanju in lepi plači bode v oči “biznisiranje” njegove žene v času levih vlad, kar razkriva portal Nova24TV. Nataša Vrečar Zorčič, žena predsednika Državnega zbora in je po poklicu odvetnica, ki ima svojo pisarno v Brežicah. Kot je razvidno iz Erarja, pa je Vrečar Zorčičeva veliko sodelovala z ministrstvi, med drugim tudi z Ministrstvom za notranje zadeve, Ministrstvom za obrambo in Ministrstvom za javno upravo, na ta račun je prejela kar 65  tisoč evrov.

Zorčičeva žena je leta 2011, v času Pahorjeve vlade, ko je bila ministrica Irma Pavlinič Krebs, opravljala storitve za Ministrstvo za javno upravo. Iz tega naslova je prejela preko 19 tisoč evrov. Kasneje, leta 2013 je v času vlade Alenke Bratušek poslovno sodelovala z ministrstvom za obrambo. Zaslužek za to delo je znašal 26 tisoč evrov. Nazadnje pa je delala tudi z ministrstvom za notranje zadeve in sicer leta 2015 v času Cerarjeve vlade, ko je ministrstvo vodila Vesna Györkös Žnidar. V tem času je opravila za 30 tisoč evrov poslov.

V času levih vlad, gre nekaterim očitno zelo dobro.

PM

Povezane objave

Izredna novica! Napadli nosilca liste SLS za Evropske volitve Petra Gregorčiča

Neverjetno! Poglejte kakšen manever je Svoboda uporabila, glede preiskave poslov Gen-i

Narodnozabavna glasba v šoku. Umrl je eden najbolj znanih harmonikarjev!