Kako sta se na twitterju “zgrabila” Bernard Brščič in Božidar Novak?

Twitter ni le informator novic, ki jih uporablja marsikdo, ampak je očitno tudi poligon za zmerjanje in laži. In kdo je v tem dialogu lažnivec? Prepričajte se sami.

Ko se spopadeta “desni” Brščič in “levi “Novak”

Na twitterju sta se tako sporekla Bernard Brščič ekonomist in ustanovitelj stranke Domovinska liga, ter mariborski podjetnik, pisatelj in publicist Božidar Novak.

Začelo se je z zapisom Bernarda Brščiča: “Plače so odvisne od faktorske produktivnosti, ne od vladnih dekretov in določanja plač. Zakaj so plače nizke? Ker je produktivnost nizka IN ker je javna poraba previsoka. Socialistični ukrepi pa nikoli niso zvišali produktivnosti in znižali javne porabe.”

Na to pa je odgovoril Božidar Novak: “Ti boš govoril o plačah, ki se svaljkaš na državni plači celo življenje?” Potem pa se je začelo:

Bernard Brščič: “No, no, mariborski fukfehtar me pa res ne bo podučeval o čem lahko besedujem.”

Božidar Novak: “Delat idi Dunajski deček. Enkrat v življenju. No, tisti črni ameriški dolarji ne štejejo. Pa doma pozdravi.”

Bernard Brščič: “Sluzasti fukfehtar, naučite se omike. Ste patetična kreatura in ne nadlegujte ljudi. Zlasti žensk.”

Božidar Novak: Spoštovani Bernard, da se ne spustim na vaš nivo. Zmanjkalo Vam je argumentov. En dan niste delali v realnem sektorju. Če se motim, me popravite. Iz pozicije plače javnega uslužbenca in državnega uradnika, modrovati o plačah, ne prepriča. O tistih črnih $ pa ne bom govoril okoli.

Bernard Brščič: “Kakšnih črnih dolarjih prosim? O vašem patetičnem spolnem plenilstvu tipa Pribac bi pa veliko imela povedati moja soproga. Ste prosto po Polnarju en tak mariborski pofukelj.”

Božidar Novak: Mešate privat? Norma, ki ni seksala pred poroko in je rodila 4mesece po njej, je prestara zame. Moja zadnja punca je imela 21. Nimate argumentov, pa klevetate. Ite delat. Pa ne bom napisal da ste Dunajski deček, ki je pustil samo mamo in svoje tri otroke, zaradi falirane študenke.

Bernard Brščič: Ne samo da ste pofukelj, ste tudi lažnivec. Preden sem spoznal Normo, sem bil ločen. S kakšnimi mladoletnicami se vi ukvarjate danes, je vaš problem. Me ne zanima. Se mi pa smilijo, ker ste v svoji sluzavosti za ženske prava nadloga, Pribac št. 2.

Božidar Novak: Lažnivec, ker sem napisal, da se celo življenje vlačite po državnih plačah? In potem o plačah pametujete. Demantirajte. Pribac vam je blizu. Je na državni plači. Mi, ki smo privat, vas pomilujemo. Pa doma pozdravite. Moram Normo vprašat, to z brezmadežnim predzakonskih spočetjem.

In tako javno pranje perila se je kmalu končalo

Očitno imata oba, Tako Brščič, kot Novak res malo preveč časa, da zganjata neumnosti na spletu. A če drugega ne vsaj nasmejali smo se.

PM

 

Povezane objave

To se je včeraj dogajalo na avtocesti. Poglejte kaj je počel voznik avtobusa

Pozor! Danes možni siloviti nalivi, močni sunki nevihtnega piša in toča

Znano je, kaj bo pogreb Rudija Poljanška. Udeležite se ga v narodni noši