Kdo bo kazensko ovadil Arjana Pregla, ki je Janšo zmerjal s fašistom?

Arjan Pregl, slika Facebook

Skrajni levičarski aktivist Arjan Pregl, ki verjetno zmerja vse, kar je lepše od njega, še ni kazensko ovaden zaradi svojega predolgega levičarskega jezika. A se to utegne spremeniti kmalu.

“Prosim, da se pod mojimi objavami (pa tudi svojimi, če se da) vzdržite sovražnih komentarjev. Ravno to je point, da ne pristajamo na to raven komunikacije. Hvala vsem,” je aprila 2020 na Twitterju zapisal skrajni levičar Arjan Pregl, ki se svojega lastnega predloga verjetno ni držal niti enkrat. 

Pregl svojimi sovražni komentarji nadaljuje tudi sedaj, ko Janez Janša ni več predsednik vlade – a se mu očitno v sanjah še vedno prikazuje, Očitno mora biti to za Pregla kar boleče- Pregl je tako ponovno Janšo označil za fašista – bi bil morda že čas, da se nekdanji premier odloči za sodni pregon? Takim skrajnežem, ki se imajo za frajerje le na spletu, je treba odločno pokazati, da njihove neokusne šale tudi stanejo.

“Rabimo voditelje, ki fašistom nočejo seči v roko!” Je zapisal Pregl na tweeterju in pripel sliko Dominike Švarc Pipan in Janeza Janše, kjer se slednja z Janšo  ni hotela rokovati!”

Očitno skrajneži poznajo le eno pot, kako jih “udariti”, da jih bo najbolj zabolelo? Po žepu!

Povezane objave

POZOR! Januarske pokojnine bodo izredno nizke. V sredo upor upokojencev!

Nekoč je pela srbskim vojakom, ki so ubijali Hrvate. Danes poje nam? #odzivi

Levica ponuja svojim nove službice s tovariškim pozdravom.

1 komentar

Bojan Pavelsek 20. 08. 2022 - 7:52
Lahko ga ovadi kdorkoli, v Ljudski republiki se mu ne more prav nič zgoditi.
Dodaj komentar