Kdo prepozna napadalca, ki je danes napadel Aleša Hojsa?

Slika napadalca na Aleša Hojsa

Aleš Hojs je bil danes žrtev nasilja neznanega človeka, ki mu je grozil s fizičnim nasiljem in verbalno. Na koncu ga je polil še z vodo.

Nekdanji notranji minister Aleš Hojs si je danes zjutraj v enem od ljubljanskih lokalov naročil kavo. Sestal se je z nekdanjim ameriškim veleposlanikom v Sloveniji Josephom Mussomelijem, s katerim je ohranil dobre odnose tudi po tem, ko je ta že zapustil Slovenijo. Nato je nekdanjega notranjega ministra prepoznal nek, bojda reden gost lokala in ga fizično napadel.

K sosednji mizi prisedel nek gospod, ki ga je sprva le bežno opazil. Omenjeni gospod je nato vstal, česar Hojs sam ni videl, nato pa natočil vodo, pristopil do njune mize in nekdanjemu notranjemu ministru začel groziti z fizičnim nasiljem in verbalno “naj se le pazi”. Da je šlo za eksplicitno za politični napad potrjujejo besede napadalca, saj je Hojsu očital njegovo delo v času mandata prejšnje vlade. “Polil mi je vodo po glavi, po obleki, potem pa je iz lokala zbežal. Uspel sem dobiti nekaj slik, sicer se napadalec slabo vidi,” je povedal Hojs.

Bodo organi pregona reagirali tako hitro kot pri Niki Kovač? Pustimo se presenetiti!

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.

2 komentarja

AOMORI 13. 04. 2023 - 7:42
Ker Aleš Hojs ni enako Nika Kovač, napadalca ne bodo odkrili. Stavim 1 euro!
mona lisa 13. 04. 2023 - 9:01
Rekli bodo da si je napad izmislil isto kot Grims. Ko pa pujso Pepo kdo samo od daleč pogleda pa je to grozljivi napad. ZLOVENIJA.
Dodaj komentar