Ko je bila Slovenija pod vodo, se je Golob sončil v Grčiji. Ko je ugotovil, da mu to politično koristi, se je vrnil?

Robert Golob, zajem zaslona

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nastopi Roberta Goloba v oddajah na POP TV in RTS ne dajejo kakšnega pozitivnega učinka, še več, Golob je bil večkrat ujet celo na laži.

Spomnimo se groze, ki je doletela Slovenijo. ko so gasilci iz vrtca v Mengšu reševali otroke. Takrat je Golob v Grčiji še užival v luksuznem hotelu z “all inclusive” in s Tinco užival v poletju. Kot piše Požareport so na vladi to katastrofo sprva ali podcenjevali, ali pa se Golobu in ljubici preprosto ni dalo iti iz Grčije domov.

Končno je tudi Golobu nekako kapnilo, da če zelo hitro ne pride domov, ga bo (politično) odplavilo, odneslo. Novinarji večinskih medijev so o tem sicer dirigirano molčali, ko je Bojan Požar objavil (na omrežju X) začudujoče dejstvo, da je Golob še vedno v Grčiji, pa je bil nemudoma deležen pogroma nekaterih že zdavnaj odpisanih voditeljev, med katerimi je bil tudi Slavko Bobovnik.

Najhujše je bilo, da je Golob moral predčasno zapustiti Grčijo. Sicer je bilo to verjetno zaradi Tince, ki rada uživa v brezdelju, a vseeno. Baje so predsedniku vlade šele v petek popoldan našli  let iz Grčije v Slovenijo, takrat je bila Slovenija že po vodo. In ubogi predsednik vlade, se je potem na hitro pojavil na novinarski konferenci kar v belih supergah, tako in tako pa ni vedel kaj govori. 

In sedaj je potrebno Goloba le še hvaliti. Tako njega, kot tiste novinarje, ki ga kujejo v nebo. Ostale pa bo potrebno postaviti na realna tla, da je edini pravi odrešenik Slovenije – Golob? Potem, ko je resnica povsem nekaj drugega in pridejo ven tudi take izjave:[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Bog nas obvaruj. Ne samo katastrofe, ampak tudi Goloba.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

2 komentarja

mona lisa 12. 08. 2023 - 2:11
Golob je katastrofa.
Exlevak 16. 08. 2023 - 12:56
Tudi baba Vanga ,ga ni napovedala,ali pa je vedela ,pa ni upala povedati....
Dodaj komentar