Ko poslanec svobode, ki mu je strpnost na prvem mestu, nasprotnike azilnega doma označi za sodrgo?

Aleksander Prosen Kralj, zajem slike

Saj ni res pa je. Tisti, se imajo v Državnem zboru za strpne poslance, so očitno pri Svobodi izgubili ves svoj razum. Aleksander prosen Kralj, odkriti homoseksualni poslanec, je ljudi, ki nasprotujejo azilnim domovom označil za sodrgo?

Aleksander Prosen Kralj je lani postal nadomestni poslanec državnega zbora iz vrst Gibanja Svoboda. je sicer nekdanji (levičarski?) novinar in podjetnik, ki je že ob svojem vstopu v politiko zapisal, da “si v prvi vrsti želi predvsem – spoštovanja. Da vsakega, ki v tej državi prispeva po svojih močeh, spoštujejo. Ne pa vsakodnevno cinično zmerjajo. In potiskajo med manjvredne.”

A glej g zlomka. Na odboru Državnega zbora za človekova pravice in enake možnosti, se je beseda spoštovanje nekam izgubila. Še več. Poslanec, ki naj bi imel, kot sam pravi sposobnost argumentiranja in usklajevanja različnih pogledov, za tiste, ki nasprotujejo gradnji novih azilnih domov na Obrežju in Središču ob Dravi pravi, da so sodrga?

Toliko o strpnosti. 

Povezane objave

V oddaji “Delovna akcija na POP TV” se ne pobrigajo niti za slovenski jezik?

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

Tudi to je Ljubljana! Poglejte si tega nestrpneža, kako je napadel Ukrajinko

2 komentarja

Boris Leljak 15. 04. 2024 - 8:01
Čudno.
Stanko Kodrič 15. 04. 2024 - 11:54
V tej državi je mogoče čisto vse. Kmalu bomo imeli kar vladanje vi stilu Kaligule in Golob bo za kakšnega super ministra predlagal kakšnega osla , konji so prepametni. Lahko tudi v človeški podobi
Dodaj komentar