Kolumna, Pavle Rupar: “Neka kokoš je izjavila, da čuti odnos Golobove vlade do ljudstva!”

Kolumna: Piše, Pavle Rupar

Golobova »Svoboda« mi daje prosto pot pri izbiri PLAČEVANJA TELEVIZIJE, KI JO ŽELIM GLEDATI! RTV SLO nima pravice krasti moj zaslužek!!

Pavle Rupar

Ja, gospod Golob, tako je!! V državo je menda prišla »svoboda« , če uporabim imena raznih živalskih vrst, kot je vaše (golob) , potem sem res vesel, ker je ena izmed ljubljanskih ovac v petek za Planet tv izjavila, da od nedelje lažje diha in da se že čuti svoboda po zmagi nad totalitarizmom! Še več!! Neka kokoš je izjavila, da čuti odnos Golobove vlade do ljudstva, ker ima občutek za ljudi, čeprav še sestavljena ni in še nekaj časa ne bo! In zopet nek zajec, ki se po volitvah takoj skril za bledo sliko tv kamere in izjavil, da je vesel, ker so na obzorju nova stanovanja za mlade, dobro plačane službe in večja zaposlenost skoraj tik pred vrati, le vseliti se je menda še treba in se usesti na mesta direktorjev brez podjetij in zaposlenih.. Bravo, res hitro spoznanje po petih dneh od volitev!! Ne ovce, bedaki in konji.

Nori narod, prenažrt belega kruha

A to nič ne pomaga, nor narod, prenažrt belega kruha, raje je golobove iztrebke, samo da je sovraštvo in vcepljen bes proti enemu samemu človeku potešen! Ne vedo sicer, zakaj ga sovražijo, ampak ga!! Psihologija množic pač.. Svoboda izpod Orbanove okupacije je večja od zmage njihovih staršev nad Hitlerjem! Svoboda medijev in skorumpiranih novinarjev je več vredna, kot njihov kruh, več, kot otroci, več kot njihova življenja! Ja, to so pravi borci, jebeš drag bencin, inflacijo, pobesnele cene življenjskih stroškov, ki prihajajo zaradi spremembe oblasti, itak bo Janša kriv za vse!! Važno je, da je svoboda, pa če tudi crknemo..!

In se deloma strinjam!! Zdaj ste mi dali možnost tudi za »mojo svobodo«! Se zahvaljujem! A moja svoboda bo dosledno zahtevana in  izražena, so stvari, ki jih pod okupacijo SDS in , zadaj že bivše vlade in vseh trideset let nisem imel!! Ker je pod pretvezo zakonov kradla tudi moj denar za nekaj, česar ne želim ne slišati, še manj videti, kaj šele kupovati! Recimo, meni zelo ustudne obraze Paškove, Aščićeve, Žnidaršičeve še manj Štefančiča in nadutega Berganta.. Ker ne želim gledati niti Tarče  ne Dnevnika, še manj Studia city in drugih komunističnih zblojenih oddaj! Kot je rekel zanemarjeni Marcel: »Jebeno več nas je, njih je le ene par.. » Jaz mislim oddaj, ne novinarjev in zaposlenih desno usmerjenih na javni, torej naši in vseljudski RTV Slovenija! Jebeno več komunistične propagande, kot razumnih oddaj za vse!

Tvoja Svoboda je zdaj tudi moja svoboda!!

Zato, dragi novi obraz politične izvoljene elite, dr. Robert Golob! Tvoja Svoboda je zdaj tudi moja svoboda!!! Zato upam, da te ne bodo ena sama polna , prenapihnjena reklamna usta in ideologija levičarskega pumpanja ampak SVOBODA KOT DEJSTVO, ravno izbojevana za nas vse in podarjena za vse enako!! Tudi zame, čeprav te niti v travmi ne bi podprl!! In moja svoboda je , komu bom plačeval TV prispevek, kdo bo dobil mojih 160 eur na leto, moja svoboda je, kaj bom kupil, kaj želim gledati in moja svoboda je, katere novinarje, oddaje in televizijski  program bom plačeval z denarjem, ki ga sam zaslužil in kako ga bom potrošil! NI GA ZAKONA, KI BI MI JEMAL, KAR JE MOJE IN S TEM PLAČEVAL, ČESAR NOČEM KUPITI!!

Seveda bom od tebe, dr. Golob, zahteval podporo svobodni izbiri plačevanja TV prispevka tisti hiši, ki jo bom svobodno izbral! In računam na takojšnjo podporo moji svobodi in svobodi vseh, ker nam Ustava dovoljuje in jamči svobodno potrošnjo denarja, ki ga zaslužimo!! Prisilno plačevanje bedne RTV Slovenije pomeni krajo mojega denarja, pomeni plačevanje nečesa, kar ne želim gledati, še manj finančno podpirati! V kolikor ne dobim tvoje podpore, g. Golob ZAČNEMO ZBIRATI PODPISE ZA REFERENDUM IN UKINITEV NEZAKONITE IN PROTIUSTAVNE KRAJE NAŠEGA DENARJA in spontane in intenzivne proteste po vzoru tistih kolesarjev, raznih Čordićev in Stevanovićev, ki so te podprli in nam pokazali, da se da doseči nekaj, kar po pravni poti ni možno!

Gospod Golob, časa imate dve leti

Gospod Golob, časa imate dve leti, potem vas bodo tisti, ki so vas postavili zbrcali, kot so vse nove obraze pred vami! Ne mi, vaši vas bodo, verjemite! Tu vam tudi tvorba Nike Kovačeve ne bo več pomagala, ker bodo mladi, ki so šli volit kmalu spoznali nateg na vsej črti in jih nikoli več ne bo nihče mobiliziral za odhod na volitve! Potrudite se in nam pokažite, kaj je SVOBODA in zakaj je golob simbol miru in nasprotje prisilnega totalitarizma..

Ekskluzivno za portal e-maribor, Pavel Rupar

Povezane objave

Kolumna, Nežka Poljanšek. RTV postaja vse bolj mavrična televizija?

Leva kolumna – Štajna

Reporter cenzuriral kolumno Ane Jud, ker ni lepo pisala o Tini Gaber?