Komu se meša od vročine? Lidija Divjak Mirnik z novo neumnostjo?

Poletje in dopusti so čas za “nabijanje” neumnosti, ki jih spretno izkoriščajo tisti, ki bi radi vladali, pa ne morejo, saj jim volivci niso dali te priložnosti. Spet se oglaša Lidija Divjak Mirnik.

Mariborska poslanka spet z neumnostjo na družbenih omrežjih

Očitno se po poletnih neumnostih menjavajo SD in LMŠ? Veliko časa pa ima v tem času, vsaj po pisanju sodeč poslanka LMŠ Lidija Divjak Mirnik, ki tokrat po družbenih omrežjih ne prodaja svojega modrca, ampak jo spet skrbi RTV. Še novi generalni direktor RTV se toliko ne ukvarja z našo javno RTV, kot ravno ona. Gospa “diktatura” očitno zelo rada spremlja ter nadzira (in plačuje) našo nacionalno televizijo.

Očitno je Lidijo Divjak Mirnik zmotil predlog zamenjave direktorice televizije Slovenija, ki ga je sprožil generalni direktor Andrej Grah Whatmough. K sprejetju dokončne odločitve o začetku postopka razrešitve direktorice televizije in posredovanju predloga za soglasje programskega sveta so botrovali naslednji ključni elementi, ki jih je izpostavil generalni direktor: “direktorica kljub večkratnim opozorilom in navodilom generalnega direktorja ni ukrepala ob zgodovinsko najnižji gledanosti televizijskih programov RTV Slovenija, kršila je Pravila o pristojnosti na RTV Slovenija in s tem ni spoštovala Statuta RTV Slovenija ter je opustila dolžno skrbno ravnanje pri preverjanju pogojev o poslovnem sodelovanju z RTV Slovenija.”

Očitno nad direktorjem  RTV Andrejem Grah Whatmoughom  po novem bdi in ga nadzira Lidija Divjak Mirnik, ki se ob vsaki njegovi potezi oglaša na družbenih omrežjih. No tokrat je očitno pri predlogu za zamenjavo direktorice televizije spet kriva vlada, oziroma kar Janez Janša.

Zanimivo pa je, da se Lidija ni oglasila, ko je takratni predsednik vlade Marjan Šarec, predlagal podjetjem, naj ne oglašujejo v medijih, ki kritično pišejo o njem. Ta Šarčeva ideja, pa očitno po “levi# pameti mariborske poslanke Lidije ni bila diktatura?

P.M.

 

 

Povezane objave

Tako so se v Vitanju na veselici tepli praktično vsi po vrsti #video

Tako v tajnosti ponoči vozijo migrante v azilni dom v Logatec

Milan Zver okrcal Evropsko komisijo. Državam se ne sme kratiti pravice do suverenosti!