Končno so Slovenci tudi POP TV-ju povedali, da lahko uspeš s tudi slovensko glasbo

Domen Kljun, zajem slike POP TV

Oddaja Slovenija ima talent, ne POP TV je tokrat postregla sicer z ljudmi, ki v ne sodijo v to oddajo, a so Slovenci pokazali, da je slovenska pesem tista zmagovalna.

Zmagovalec letošnje sezone Slovenija ima talent je postal preprost mlad kmetovalec iz Ribnice Domen Kljun. Torej enkrat za spremembo so Slovenci za zmagovalca izbrali klenega Slovenca, ki tudi sam zelo rad prepeva slovenske pesmi in večkrat zapoje tudi s kakšnim ansamblom. V Finalu je zapel pesem Ota Pestnerja, Vrača se pomlad!

Kot so zapisali na portalu 24ur, je Domen Kljun, preprost fant, ki obožuje petje, pa tudi domačo kmetijo, konje … Svojo ženo Nino je spoznal na veselici. Zasnubil jo je na pravljični način – šla sta na ježo in pripravil ji je čarobno snubitev. Žena mu nudi vso podporo in pravi, da brez nje ne bi bil na odru. Na finalnem odru je zapel romantično slovensko klasiko, Pestnerjevo zimzeleno Vrača se pomlad. Med petjem ga je občinstvo spodbujalo z vzkliki, nagrajevalo z aplavzom. Domen je po nastopu zaupal, da je na oder stopil, čeprav se je dan prej zbudil popolnoma brez glasu. Kljub bolezni je tako zbral energijo in moč ter navdušil vse v studiu. 

Tako pa je zmagovalec Domen, recimo zapel skupaj z ansamblom Tik tak

In ko smo že pri ljudeh, ki z samo besedo Slovenija ima talent nima nobene veze, pa je bil nastop Palestinca Aheda. Čeprav so bili, še posebej razni levičarski nevladniki, navdušeni nad Ahmedom Kullabom, se je na koncu izkazalo, da je bila vse skupaj neumnost v glavi nekaterih. ne preveč bistroumnih mislecev?

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.

3 komentarji

Zdenka Prešern 17. 12. 2023 - 23:51
končno poštena ZMAGA, bravo Domen
Darinka 18. 12. 2023 - 1:12
Bravo, bravo, bravo !!!!!!
Dado 18. 12. 2023 - 10:57
Pa kaj res ne morete napisat članka brez nepotrebnega pljuvanja na koncu? Najbolja gnili in neprebavljiv portal ste...
Dodaj komentar