Kordiš se je rešil obravnave na sodišču, zaradi preplaha o bombi?

slika: Nova24

Danes bi na sodišču orala potekati obravnava zoper Miho Kordiša zaradi žaljive obdolžitve poslovneža Roka Snežiča. A se je zapletlo. Obravnava je bila preklicana zaradi bombe?

Le kdo je danes poklical na sodišče in dejal, da je v poslopju podtaknjena bomba? So bili to Kordiševi privrženci, ali naključni levičar, kateremu se je zdelo pametno, da se obravnava zoper Kordiša prestavi? 

Spomnimo, da Snežič v zasebni tožbi preganja poslanca Levice Kordiša zaradi žaljive obdolžitve. Zbodlo ga je, da ga je Kordiš v soočenju kandidatov za predsednika republike oktobra 2022 na Televiziji Slovenija označil za razvpitega kriminalca, s tem pa je Kordiš po Snežičevem mnenju trdil nekaj, kar lahko škoduje njegovi časti in dobremu imenu. Piše portal N1.

Kordiš je Snežiča užali z besedami, da je obsojeni goljuf in nekdanji arestantski cimer Janeza Janše,  ki je državi dolžan več kot pol milijona evrov”. Spomnil je tudi, da je Nacionalni preiskovalni urad zoper Snežiča sprožil ovadbo in postopke zaradi sodelovanja v mednarodni kriminalni združbi, ki je “težka 22 milijonov evrov”.

Naslednja obravnava je sklicana za 23. maj, bo takrat še ena domnevna bomba, Levica?

Povezane objave

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

5 komentarjev

MOPSEN 9. 05. 2023 - 9:36
Ni večje golazni,kot so levnuhi iz Levice.
Dado 10. 05. 2023 - 3:52
Saj je pa V S E, kar je povedal Kordiš o Snežiču , resnica. Ni večjega gnoja od njega. Snežiča mislim...
Golaž 10. 05. 2023 - 2:35
zanimivo da je zmeraj bobni preplah kadar mora ta obsojeni prevarant na sodišče
Darinka 10. 05. 2023 - 5:18
Ne zagovarjam Snežiča. Če je kriv, naj odgovarja. Sprašujem pa Kordiša, če je že posejal svojo njivo, za katero je dobil okoli 5000 eur davkoplačevalskega denarja.? Pogojev po pogodbi ni izpolnil, nam davkoplačevalcem pa tudi dolga ni vrnil. Kje so tukaj inštitucije, da bi politik, ki je z prevaro prišel do našega denarja le tega vrnil. ZA VSE TAKO LEVE KOT DESNE NAJ BODO ENAKI VATLI.!!
Metod Kvargl 13. 05. 2023 - 5:14
Snežič je kriminalec. To je do sedaj že skozi vneto dokazoval.
Dodaj komentar