Kučan bi rad zamenjal goloba. V igri celo Alenka Bratušek?

slika, fotomontaža

Na levi se dogaja. Nesposobnega predsednika vlade Goloba, bi raz zamenjal Milan Kučan. Očitno je tudi on spoznal, da je Golob nesposoben?

Da se je med predsednikom vlade Robertom Golobom (Gibanje Svoboda) ter Milanom Kučanom, vnela resna zakulisna vojna, pričajo ne samo različni bolje obveščeni viri, ampak tudi neposredne informacije, ki prihajajo iz Golobovega kabineta na Gregorčičevi. 

To se sicer vleče že dlje časa, eskaliralo pa je po nedavni zaposlitvi Tatjane Bobnar v uradu NPM. Medtem ko slednja po Erjavčevi in drugje veselo razlaga, kaj vse je Golob počel in želel početi na policiji, piše Požareport V vse skupaj pa se vpletla tudi Vesna Vukovič, tista Vesna, kateri naj bi GEN-i, že v preteklosti plačeval na tisoče evrov in tista Vesna, ki je sedaj PR predsednika vlade. Vesna v bistvu zelo rada grozi, tako ali drugače. 

In kakšna imena krožijo pri zamenjavi Goloba? (Baje naj bi bil predsednik vlade le še do konca leta). Skoraj neverjetno a resnično, naj bi bila v igri prej omenjena Tatjana Bobnar, pa politično truplo Alenka Bratušek, baje naj bi bila za predsednico vlade dobra tudi Urška Klakočar Zupančič, ambicije pa naj bi imel tudi (najslabši) zdravstveni minister Danijel Bešič Loredan. Piše portal Požareport.

Koga med temi štirimi imeni, pa bi vi imeli za predsednika vlade? GLASUJTE!

VIR: POŽAR REPORET

Povezane objave

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

Vučić žalil Slovence, da so odvratni, Jankoviću pa skočil v objem!

7 komentarjev

Darinka 13. 03. 2023 - 6:52
Ob takšnih predlogih za novega PV, (če je to seveda res) , je lahko vsakega državljana, ki ima vsaj kanček soli v glavi pošteno strah. Hkrati pa lahko ugotovimo, da levičarji ne premorejo niti kredibilnega kandidata, ki bi to funkcijo lahko opravljal. Volivci so bili s pomočjo medijev, ter kučanistov dobesedno naplahtani. Menim, so v tem primeru edina rešitev predčasne volitve, saj vse skupaj že tako smrdi, da komaj dihamo.
mona lisa 13. 03. 2023 - 14:24
Ja strah in sram če bomo to še požrli. Volitve ali vsi na cesto. Druge ni.
radames 13. 03. 2023 - 10:17
V anketi manjka rubrika NOBENEGA!
mona lisa 13. 03. 2023 - 14:23
Saj ne morem verjet. Eno nesposobno budalo bi zamenjali z drugim. Ko misliš da smo že čisto nizko v peklu pademo še nižje.
Bojan Tomc 13. 03. 2023 - 16:39
Kar vse štiri, vsak 2 meseca potem pa odjebite
ivanka ponikvar 14. 03. 2023 - 3:28
BOG NAS OBVARUJ VSEH KI JIH PREDLAGA KUČAN.
Tim Malavašič 15. 03. 2023 - 9:30
To je nekako tako kot bi te nekdo spraševal kam bi raje da te ustreli. Koleno, komolec, trebuh, stegno........🤣🤣🤮🤮
Dodaj komentar