Kučan naj v preteklosti že večkrat grozil novinarjem in jih poniževal?

Milan Kučan, "borec" z najvišjo pokojnino!"

Mediji, ki niso ravno naklonjeni levi politični opciji, je znano, da so deležni veliko zmerjanja,  neodobravanja ali celo podtikanja in nesramosti.

Že včeraj je završalo na družbenih omrežjih, ko je direktor TV Slovenija Uroš Urbanija v gostilni v Ratečah srečal zadnjega predsednika komunistov Milana Kučana, ta naj bi se tudi letos mastil v VIP prostoru v Planici, a  se je obnašal precej svojeglavo in je želel direktorja TV Slovenija poslati kar  zapor.

Sicer panaj bi  Kučanova svojeglavost in nesramnost večkrat veljala tudi za druge novinarje? Tako naj bi pred leti grozil tudi žal že pokojnemu novinarju Borisu Cipotu. Ko je bil Boris  že na smrt bolan, sta se s Kučanom srečala slučajno v nekem prekmurskem lokalu “A je hudo z vami?” Naj bi ga takrat vprašal Kučan. Boris mu je odgovoril “Da”.” Kučan pa naj bi mu zabrusil: “Prav. To je od vaše novinarske hudobije.” Boris Cipot je to zgodbo večkrat povedal novinarski kolegom,. Sicer pa naj bi Kučan grozil tudi Vinku Vasletu, ko je bil še direktor radia Slovenija, da naj bi prav on poskrbel, da ga boo zamenjali? Vasle je to zapisal tudi na družbenem omrežju twitter.

Očitno je bila zloba vedno prisotna po levih veljakih?

Povezane objave

Goloba več ne marajo. Odpadniki Svobode bi mu kradli glasove na Evropskih volitvah

Izredna novica! Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede azilnih domov.

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?

1 komentar

mapu 2. 04. 2023 - 3:04
En majhen človeče se je svaljkal po Planici, pa kaj...
Dodaj komentar